• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafede doğum günü kutlayanlar

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar eşimin doğum gününü kutluyorum bu sene bir cafe ile anlaştım , eşim beşiktaşlı olduğu için beşiktaş arması olan ve üzerinde '''BEŞİKTAŞK'' yazan bir pasta siparişi verdim.. Yanımda lap-topumu görütücem şarkılar için , ayrıca karaoke cd lerimiz ve tabu xl oyunumuzda var..

süsleme felan yapsammı cafede çok mu çocuksu olur bilemedim 15 kişi felan toplanıcaz zaten.. ayrıca söylediklerimin dışında daha güzelleştirmek için nasıl bir organizasyon yapabilirim?.. :26:

Kızlar eşimin doğum gününü kutluyorum bu sene bir cafe ile anlaştım , eşim beşiktaşlı olduğu için beşiktaş arması olan ve üzerinde '''BEŞİKTAŞK'' yazan bir pasta siparişi verdim.. Yanımda lap-topumu görütücem şarkılar için , ayrıca karaoke cd lerimiz ve tabu xl oyunumuzda var..

süsleme felan yapsammı cafede çok mu çocuksu olur bilemedim 15 kişi felan toplanıcaz zaten.. ayrıca söylediklerimin dışında daha güzelleştirmek için nasıl bir organizasyon yapabilirim?.. :26:

Süsleme olarak balonlar kullanabilirsin şekerim. 1 paket alıp her yere yayarsan gayet güzel olur.:34:
Ayrıca cafelerdeki doğum günlerinde şapka dağıtıldığını görmüştüm, iştersen şu simli şapkalardan
ve simli süslerden de masalara koydurabilirsin herkesin takması için:31:

Back