• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafe World

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
96
İzmir
Facebook üzerinden oynanan bu oyuna acaip takmış durumdayım kızlar.
Aslında Restaurant City'nin benzeriymiş ama ben onu da oynamamıştım önceden.
Habire yemek yapıyorum müşterilere yatiştirmeye çalışıyorum en zevklisi de kazandığım paralarla cafe'yi dekore etmek zemuszemus
Oynayanınız ve benim gibi müptelası olanınız var mı?

Ben level 16ya geldim. Bir tüyo vereyim: garsonları servis masalarının ardına hapset, önüne çiçek falan bişeyler koy masalara ulaşamasınlar, öyle olunca olduğu yerden kendiliğinden servis yapıyor, çok hızlı oluyor.

ay bende salı günü başladım oynamaya ama çok fena sardım
daha level 9 dayım ama çokk zevkli

kızlar ben oynuyorum cafesının resımlerını koyanlar varmıs bi turlu bulamadım

garsonu nasıl hapsediyoruz masaların arkasına hapsediliyomuş ama o hiç arkasına geçmiyoki nasıl geçircem

Ben level 55 teyim sIkIldim ama birakamiyorum nedense..

Aynı durumdaydım 62de bıraktım en sonunda... Evdeki gerçek yemekleri sallayıp sanal cafede ne pişirsem kaç saatte tamamlanır aman yanmasın bozulmasın demekten fenalık gelmişti çünkü kaydirigubbakcemile3

Aynı durumdaydım 62de bıraktım en sonunda... Evdeki gerçek yemekleri sallayıp sanal cafede ne pişirsem kaç saatte tamamlanır aman yanmasın bozulmasın demekten fenalık gelmişti çünkü kaydirigubbakcemile3

Bende birakmak istiyorum ama mönüde habire yeni yemek cikinca du sunuda pisirim bundan sonra birakirim diyorum öylece kaliyor..

60 tan sonra evet zor atlıyor level ve bıraktım artık şu illetii :D:D

Back