• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadı kaynanama rağmen evleniyorum çünkü nişanlım beni bende onu seviyorum

Seni mi inandıracqğım şimdi işim gücüm yok Allah'ım yarabbim sanki olmayacak bişey :)
Seninkide dertmi bunu ir derdim varda konu olarak aciyosun hay Allahim ya inanirim inanamam elestiriyede hic gelemiosun konuyu acmadan once elestiri alabilecegini goze alarak acsaydin.

Ben de bir tır dolusu hanımeli aldım geçen.. Önemli şey değil bu.. Aşkım senin yanında bunlar ne ki dedi.. Sonra arkamı bir döndüm bir tır kırmızı kurdale ile süslenmiş.. Bu ne dedim evlen benimle dedi tır aldım sana yüz görümlük dedi.. Kendisi tır alım satım yapıyor, ben de kurdale.. Kabul ettim.

Bibibella Bibibella tırla çekeriz abla dert değil

Pırlanta varsa işin rengi değişir :KK14:
Bas nikahı gitsin :)

Şaka elbette.
Benim için anne baba çok önemli. Hatta diyorum ki oğlu altın olsa çekilmez o derece..

Ama seni arada bir kamyon bir Pırlantayla kafalar sanki öyle hissettim. :KK14:

Konuyu kapatıyorum çekemeyen çok çünkü son kararım evleniyorum hadi hayırlı geceler :)))

Düğün salonunun adresini yazda kamyonla kaktüs yollayalım
Benim dükkanım senin gibi kaktüslerle dolu merak etme sen aynaya bakta kaktüs Gör eminim öyle birisin belli güzel güzel bişey yazdım düZgün şekilde cvp vermek yerine ukala ukala yazılar yazıyorsun belli alıcın az ondan böylesin sana uydu takmak Lazım katmerli kaktüs şebelek :))

Benim dükkanım senin gibi kaktüslerle dolu merak etme sen aynaya bakta kaktüs Gör eminim öyle birisin belli güzel güzel bişey yazdım düZgün şekilde cvp vermek yerine ukala ukala yazılar yazıyorsun belli alıcın az ondan böylesin sana uydu takmak Lazım katmerli kaktüs şebelek :))
Asıl şebelek sen olmuşsun bence sen aynaya bak
Senin alıcında bayaaa çok alıcıymış çok imrendim

Düğün salonunun adresini yazda kamyonla kaktüs yollayalım
Sana kimse çiçek bile almamıştır eminim ondan bu kadar gerildin inanamadın kamyon dolusu çiçek geldi çünkü kaybetmekten korktu seven insan her şey yapar yapmayanla ne işim olur laf söyleyene iki katı cvp veririm sorun değil

Back
X