- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
Çekemeyen Çıkabilir :)Hangi filmden di bu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekemeyen Çıkabilir :)Hangi filmden di bu ya
Seninkide dertmi bunu ir derdim varda konu olarak aciyosun hay Allahim ya inanirim inanamam elestiriyede hic gelemiosun konuyu acmadan once elestiri alabilecegini goze alarak acsaydin.Seni mi inandıracqğım şimdi işim gücüm yok Allah'ım yarabbim sanki olmayacak bişey :)
Nereye çıkayım bacım belim ağırıyor valla hiç biyere çıkamamÇekemeyen Çıkabilir :)
Madem zahmet edip yazdın bizde azıcık zahmet edip cevap yazarız sorun değilO zaman yorum yapmayacaksınız ellerinizi yorup canım benim :)
Ya kumam mı olacaksın ne hayret bişey ne bu çekemezliğiniz çoğunuzunMadem zahmet edip yazdın bizde azıcık zahmet edip cevap yazarız sorun değil
Cakma konunla sana elveda sekerim sen git baskasini kekleKonuyu kapatıyorum çekemeyen çok çünkü son kararım evleniyorum hadi hayırlı geceler :)))
kuma mı?Ya kumam mı olacaksın ne hayret bişey ne bu çekemezliğiniz çoğunuzun
Düğün salonunun adresini yazda kamyonla kaktüs yollayalımKonuyu kapatıyorum çekemeyen çok çünkü son kararım evleniyorum hadi hayırlı geceler :)))
Benim dükkanım senin gibi kaktüslerle dolu merak etme sen aynaya bakta kaktüs Gör eminim öyle birisin belli güzel güzel bişey yazdım düZgün şekilde cvp vermek yerine ukala ukala yazılar yazıyorsun belli alıcın az ondan böylesin sana uydu takmak Lazım katmerli kaktüs şebelek :))Düğün salonunun adresini yazda kamyonla kaktüs yollayalım
Biz çekemeyiz böyle şeyleri, bırak kamyon dolusu çiçeği bi Demet maydanoz alan yok la o daha makbule geçerdi banaKonuyu kapatıyorum çekemeyen çok çünkü son kararım evleniyorum hadi hayırlı geceler :)))
Asıl şebelek sen olmuşsun bence sen aynaya bakBenim dükkanım senin gibi kaktüslerle dolu merak etme sen aynaya bakta kaktüs Gör eminim öyle birisin belli güzel güzel bişey yazdım düZgün şekilde cvp vermek yerine ukala ukala yazılar yazıyorsun belli alıcın az ondan böylesin sana uydu takmak Lazım katmerli kaktüs şebelek :))
Sana kimse çiçek bile almamıştır eminim ondan bu kadar gerildin inanamadın kamyon dolusu çiçek geldi çünkü kaybetmekten korktu seven insan her şey yapar yapmayanla ne işim olur laf söyleyene iki katı cvp veririm sorun değilDüğün salonunun adresini yazda kamyonla kaktüs yollayalım