Cadı kaynana sorununda görüş paylaşır mısın?

Siz alacakları ev hakkında nasıl fikir beyan edebildiniz ben ona şaşırdım. Sordular mı ki size? Oğullarına ev alıyorlar,siz sadece sevgilisisiniz. Ha evlenme durumu olur,o zaman derdiniz ben o şekilde bir evde oturamam diye.
Öte yandan migreniniz tuttu diye sıranın önüne mi geçtiniz bekleyen insanları umursamayıp,şayet öyleyse çok ayıp,sizde normal değilsiniz ki.
Öte yandan annesi değil sorun,sevgilinizin ta kendisi. Arkadaşınız gelin gidecek ya,sevgilisi annesiyle denge sağlıyorsa şayet ,anneden alıp arkadaşınıza,arkadaşınızdan alıp annesine yetiştirmiyorsa zaten gül gibi geçinip giderler.

Kulotlarini annesi alan birini yetişkin bir erkek olarak goruyorsaniz devam edin. Konunun diger kisimlarina değinmiyorum bile. Çunki sineye çekilir bir taraflari yok. Anasi oğlundan beter, oğlu anasindan. Sizde de yanlişlar çok var ama

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Bence de aileler bu kadar ön planda olmamalı,benim ailem hep uzakta durdu ama onunkiler herşeye dahil oldular. Ev olayı da şöyle beraber yaşamak için ev bakıyorduk,ben de katkıda bulunmuştum paraya kredi çekerek ve ailesi o parayla o evi almak istedi. Ailenle oturmam deyince olay oldu.

Yılbaşında da annemle tek kaldık. O ise anneni bırak annemler bize ofisi verdi orada kutlayalım dedi. Annemi bırakamam dedim bela okudu bir sürü. Bize gel dedim sövdü. O zaman sen bizi çağır dedim. Yılbaşında da gece 12 de beni aramış duymadım. 1 Ocak 00.00 a Allah belanı versin şerefsiz o*pu mesajı ile girdim. İstemediği olmayınca bana hakaret ediyordu.

Bı de son bir şey sormak istiyorum. Bir video gördüm telinde. 7 yaşındaki erkek kuzenini cenkin babası dudağının kenarından öpüyordu. Benim aklım almıyor. Dedim ki küçücük çocuk dudaktan öpülür mü. Ne olmuş sevgi biçimi dedi. Dedim ben öğretmenim çok sağlıksız. Bunu annesine yetiştirdi. Kadın da biz böyle büyüttük de ne olmuş demiş. Ben çocuğum olsa yaşlı başlı kişilere çocuğumu bu şekilde öptürmem dedim diye olay çıktı.

İnsanlar başta çok iyi anlaşmalarına rağmen bir vakit geliyor ve eş ailesiyle düşman boyutuna geliyor, siz ise en başta bile size karşı bu kadar sorunlu olan bir kayınvalide için ikileme düşüyorsunuz..
Sevgiliniz kendini karakter olarak geliştirip, başkasının ağzıyla konuşmayacak olgunlukta olsaydı hani yine neyse dicem..
Bence bazı şeyler baştan çok bellidir ve sizin de öyle görünüyor.
Annesi oğlunu ‘paylaşmak’ istemiyor belli..
Muhtemelen önce aynı evde yaşasınlar bi, zaten bir zaman sonra ayrılırlar diye düşünüyor.
Bence size çok normal bir yolu seçmenize rağmen yobaz muamelesi yapan sevgilinizi de, oğluna bağımlı olmaktan başka bir vasfı olmayan annesini de boşverin.
Önünüze çıkan talipleri daha dikkatli analiz etmeye odaklanın. Zira bu aileyle mutlu olunmaz..

Bu derece hor goruldugunuz ,değersiz hissettirildiginiz bir ilişkide bunca ısrar niye?Gerçekten bunu kendinize niye yapıyorsunuz?

Ben kafamda bitirdim ama annesiyle ilgili çok şey diyor ve annem çok normal davrandı,seni de çok seviyordu falan dedi çok kırıcı laflar dedi. Bunlar her ilişkide olur dedi. Bilmiyorum işte anlayın lütfen
Hislerine güven, sen normalsin. Analı oğullu seni manipüle etmeye çalışmışlar. Hayatına bak, dönüp arkana bakma, başımın gözümün sadakası olsun, sayemde değer gördüler dedi defteri kapat. Anan seni onlar üzsün diye doğurmadı değil mi? Keyfine bak

Eski sevgilin dengesiz, saygısız biriymiş. Bitmesi iyi olmuş. Arkadaşının ilişkisi seni bağlamaz, siz farklı karakterde farklı kişilersiniz. İki kardeşin ikisi aynı karakterde olmayabilir. Seninki seni hem kendi ezip hem ailesine ezdirirken diğer kardeş tam tersini yapabilir. Üzerine daha fazla kafa yormaya değmez.

Ne aynı evde yaşamadı ya bu mu modernlik ya kullanıp atsaydı seni bu mu modernlik yani hemde baya ana kuzusu sen yobaz ol bacım bu konuda bence ni Kaa geri kafalı bi kııız desinler helalinle evlen ki mutlu olasın haramda helal mutluluk aranmaz

Valla ayrılarak en iyisini yapmışsın. Keşke benim sevgilim bana da S***** G** (Defol) desede bende vicdan azabı çekmeden ayrılsam. Benimde sevgilimin annesi çok sorunlu ama sevgilim bana karşı fazla iyi . Bu kadını ömür boyu çekmemek için ayrılmak istiyorum ama vicdan azabı. Kesinlikle barışma

Annesi cenkciginizi memeden kesmis mi hala emziriyor olabilir kontrol etseydiniz . Kendine don alamayan adam cocuklara kadin olmak icin can atıyorsunuzya ne diyim artik hersey bu denli barizken
Gelip aglamayin burda sonra .

konusahibi siz de az deeğilsiniz karakteriniz hem zor hem de gurursuz davranmıssınız
duygular mantıgı bastırıyor olabilir ama
hakaret yemeye değrr mi?

Nikah bir kadin icin cok cok onemlidir modernlik fln bosverin siz beraber yasarken kolunuzdan tutup firlatsa disari sizi, diyecek tek lafiniz olmaz. Evden tek bir copunuzu alamazsiniz. Bosverin siz kendi ayaklarinizin uzerinde durun dogru insan gelir size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…