• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Cadi Defne nin yazlik cicileri

Son iki tanesi Defnenin degil. Biri Kardesimin dogacak ogluna
digeri komsumun dogacak kizina .
Buda cadi Defne (cok yaramaz)

cok tesekkur teyzeleri
daha guzelleri sizin olsun insallah :) bayanssulusmile
kiz cocugunun avantaji cok gercekten birde minik tokalari var saclari (tuyleri :)) icin bayanssulusmile
onlarida sabirsizlaniyorum takmak icin. sositososito
Bu yaz dikis makinasi alip kizima kendim elbise dikmek istiyorum ins
beceririm onlarinda fotograflarini koyarim. :hulya:

güle güle giysin. tam çok güzel nerden aldın diyecektim yurtdışında yaşadığını sonradan gördüm.diliş biliyorsun ne kadar gğzel ben söküğümü zor dikerim :(

dikisi cok fazla bildigim soylemez ama cok heves ettim biraz yatkin elim oldugunu
dusunuyorum :) ins Turkiyeye donunce alicam makinayi 1 hafta kaldi donmeme.
Bu aldiklarim cok ucuzdu burda acayip indirim oluyor. Hangi sezona girersek o sezonun
indirimi oluyor. gecen yildan kalanlari sanirim. % 50 den daha fazla indirim oluyor hatta
bende sasirdim. belkide bizim ulkedede oluyordur ama ben pek ordan alamadigim
icin bilemiyorum.

yeşimcim adaşımızın cicileri çok güzelmiş güle güle iyi günlerde giysin bende geçende geçen yazkileri olabilcekleri çıkardım ne eksiğim var die liste yaptım bende başlıycam alışverişe aynen geçen sene elbise giydirdim ama çok belli olmyuyodu bu sene yürüdüğü için daha cici durcak

Sagol canim, cok keyifli bu cicileri almak. Allah herkese tattirsin bu duygulari ins,
birde tokalar aldim, minicikler zaten digerleri olmuyor henuz saclarimiz cikmadi :(

Back