ahh ahh lou lou benim için armani she den sonra gelen en özel parfüm. blue lou lou yubilmiyorum ama lou lou süer eğer bulursan al kaçırma . üretimi durmuş sanırım
strawberrynet.com'da buldum. almayı düşünüyorum.. nasıl bir parfüm? kalıcı mı? kış için uygun mu? yaşım 17, benim için fazla iddialı mıdır acaba.. tenim esmer tenime gider mi? :) çok sorum var. kusura bakmayın...:kedi:
kesinlikle al derim tatlim ben cok severek kualniyorum ama ben bu parfumu yaz mevsiminde kulanmayi tercih ediyorum , siktigimdada cok kisi sormustur ne guzel parfumunuz ne diye ama sakin ha sakin sahte olmasin kaliteli parfumlerin sahtesi hic cekilmez
ha yasina gelince yasina uyar zaten cicek gibi kokan bir koku yas sorun olacagini sanmiyorum ..
teşekkür ederim yanıtınız için, sakın sahte olmasın dediğinizde gözüm korktu biraz çünkü internet üzerinden temin etmek istiyorum bu parfümü ve sahte mi orjinal mi olduğunu bilemiyorum.. :1no2:
teşekkür ederim ilginiz için hihoyyyt strawberry'den 30 ml 59 tl'ye almayı düşünüyorum :/ sahte değildir sanırım. eyvahedigeldismile
canim nerden almayi anlamadim düşündün bilmiyorum ama ben 79 € ya aldim 59 tl biraz mantikiz geldi bana tr de fiyalari bilmiyorum ama 59 tl imkansiz bence !!!
strawberrynet.com sanırım ismi. oradan görmüştüm. sahtesini d&p'den almaya karar verdim. kısmet artık :))
sahtesine verilen paraya yazik be tatlim :1no2:
teşekkür ederim ilginiz için hihoyyyt strawberry'den 30 ml 59 tl'ye almayı düşünüyorum :/ sahte değildir sanırım. eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?