• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cacharel - Lou Lou

marjane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
25
0
86
Hatay
arkadaşlar, lou lou kullanan var mı -önceden veya şimdi-?

almayı düşünüyorum, fikrinizi öğrenmek istiyorum.
fisfisfis şakkıdı

ahh ahh lou lou benim için armani she den sonra gelen en özel parfüm. blue lou lou yubilmiyorum ama lou lou süer eğer bulursan al kaçırma . üretimi durmuş sanırım

ahh ahh lou lou benim için armani she den sonra gelen en özel parfüm. blue lou lou yubilmiyorum ama lou lou süer eğer bulursan al kaçırma . üretimi durmuş sanırım

strawberrynet.com'da buldum. almayı düşünüyorum.. nasıl bir parfüm? kalıcı mı? kış için uygun mu? yaşım 17, benim için fazla iddialı mıdır acaba.. tenim esmer tenime gider mi? :) çok sorum var. kusura bakmayın... :utangac: :kedi:

bence yaşına biraz ağır kaçabilir evet kış için uygun ve çok çokkkk çok kalıcı bir koku

cacharelin herhalde en bilindik ilk iki parfümünden bir ilk amor amor çünkü.ama şuanda üretilmiyor lou lou diye biliyorum.parfüm yaşla değilde vücut kimyasıyla ilgili denemeden alma derim.senin tenine uyup uymadığına bak önce. :sm_confused:

Yanlış hatırlamıyorsam şekerli biraz yoğun bir kokudur. 17 yaş için ağır olabilir hani o yaştaki kızlar neşeli uçuşan çiçeksi hafif kokular kullanmalı bence ama tamamen senin tarzınla alakalı birşey.

strawberrynet.com'da buldum. almayı düşünüyorum.. nasıl bir parfüm? kalıcı mı? kış için uygun mu? yaşım 17, benim için fazla iddialı mıdır acaba.. tenim esmer tenime gider mi? :) çok sorum var. kusura bakmayın... :utangac: :kedi:

kesinlikle al derim tatlim ben cok severek kualniyorum ama ben bu parfumu yaz mevsiminde kulanmayi tercih ediyorum , siktigimdada cok kisi sormustur ne guzel parfumunuz ne diye ama sakin ha sakin sahte olmasin kaliteli parfumlerin sahtesi hic cekilmez ;)
ha yasina gelince yasina uyar zaten cicek gibi kokan bir koku yas sorun olacagini sanmiyorum ..

GetImageFromImageServer.aspx

bunu kullandım ben
hayatımda kullandığım parfümler içinde ben en çok etkileyen en beğendiğimdir belki de
yeniden almayı da çok istiyorum

kesinlikle al derim tatlim ben cok severek kualniyorum ama ben bu parfumu yaz mevsiminde kulanmayi tercih ediyorum , siktigimdada cok kisi sormustur ne guzel parfumunuz ne diye ama sakin ha sakin sahte olmasin kaliteli parfumlerin sahtesi hic cekilmez ;)
ha yasina gelince yasina uyar zaten cicek gibi kokan bir koku yas sorun olacagini sanmiyorum ..

teşekkür ederim yanıtınız için, sakın sahte olmasın dediğinizde gözüm korktu biraz çünkü internet üzerinden temin etmek istiyorum bu parfümü ve sahte mi orjinal mi olduğunu bilemiyorum.. :1no2:

teşekkür ederim yanıtınız için, sakın sahte olmasın dediğinizde gözüm korktu biraz çünkü internet üzerinden temin etmek istiyorum bu parfümü ve sahte mi orjinal mi olduğunu bilemiyorum.. :1no2:

tatlim oldukca yuksek fiyati olan bu parfumlerin sahtesina alipda siradan bir marketden aldigin parfumden kotu kokmasi cok kotu olur yazik olur verdigin paraya onun icin gercekten marka parfum satan bir yere gidip koklayarak parfum almani tavsiye ederim

teşekkür ederim ilginiz için hihoyyyt strawberry'den 30 ml 59 tl'ye almayı düşünüyorum :/ sahte değildir sanırım. eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
teşekkür ederim ilginiz için hihoyyyt strawberry'den 30 ml 59 tl'ye almayı düşünüyorum :/ sahte değildir sanırım. eyvahedigeldismile

canim nerden almayi anlamadim düşündün bilmiyorum ama ben 79 € ya aldim 59 tl biraz mantikiz geldi bana tr de fiyalari bilmiyorum ama 59 tl imkansiz bence !!!

canim nerden almayi anlamadim düşündün bilmiyorum ama ben 79 € ya aldim 59 tl biraz mantikiz geldi bana tr de fiyalari bilmiyorum ama 59 tl imkansiz bence !!!

strawberrynet.com sanırım ismi. oradan görmüştüm. sahtesini d&p'den almaya karar verdim. kısmet artık :))

lou lou cok guzel parfum bende aldim normalde 35 euro 30 mil bende yurtdisinda yasiyorum burda 19 euroya dusuyor parfumeride ordan aliyorum bence oalbilir 30 ml olabilir 59 ytlye

Back