Cacharel - Catch... Me ! Harikulade bir ilkbahar-yaz kokusu

poisa

Bu günler de geçer ya Hu!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
925
40
98
Diğer
2012'nin son çeyreğinde piyasaya sunulan adamakıllı, ayakları yere basan , gurme burunlara hitap edecek müthiş bir koku- Catch.. Me !
İlk defa dün Cacharel'in kokularındaki keskinlikten dolayı standına yaklaşmamla şişesini elime aldığım ve gayri ihtiyarı sıktığım bu koku, ilk dakikadan saatler sonrasına o kadar güzel değişim gösterdi ama aynı etkiyi öyle derin muhafaza etti ki, Cacharel'in Gloria'sını yıllarca üstümde taşımış ve gün içinde belki 10 kişinin parfümümün adını sormasına sebebiyet vermiş biri olarak, şapka çıkarmadan edemedim..

Kokuyu ilk etapta kesinlikle bir ilkbahar kokusu olarak nitelendirsem de, yaz için de uygun olacağından şüphem yok, ayarı kaçırmadıktan sonra tabii..

Gelelim kokuyu bu kadar beğenmeme sebep olan o notalara ki artık şunu anlıyorum, benim için bir kokuda en önemli element kesinlikle Portakal çiçeği.. Hala kullandığım yaz ve kış kokularımın ikisinde de temel nota Portakal çiçeği. İnsanın onda bunda beğendiği kokuyu sürmesi değil, tenine giden değeri, elementi, unsuru bulması o kokuyu o kişide kusursuzlaştırıyor. Demek ki bundan ötürü kişiler bende kullandığım parfümü çok beğeniyorlar ama kendileri sürünce aynı etkiyi yaratmadıklarından şikayetçiler.. Her ten farklıdır ne de olsa.

Üst notalar: İtalyan mandalinası, petitgrain (acı portakal ağacının yeşil dallarından elde edilen yağ)
Orta notalar: portakal çiçeği, İtalyan yasemini
Alt notalar: badem sütü, amber, odunsular

Koku -kendi adıma- tester ı ile baş döndüren Thierry Mugler'ın Innocent ı ile ve başka adını sanı duyulmuş 1-2 koku ile çok yakın, sürer sürmez - aa bu kokuyu biliyorum ben -etkisi yaratıyor ama durdukça kokladıkça tekrar takrar bileğinizi koklayasınız geliyor..Bahar gibi, genç bir kadının yeni aşkına duyduğu yeni heyecanlar gibi, kıpır kıpır ve bir o kadar da yerli yerinde bir koku..

Kısaca diyemeyeceğim , yazının uzakdıkça uzadığının farkındayım:), lakin kesinlikle denenmesi gereken, uzun yıllar ilkbahar için parfüm hareminize alacağınız kendi tarzında ,karakterli bir koku Catch.. Me!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…