Saç Uzatma Yöntemleri çabuk uzaması ve gürleşmesi için etkili yöntem arıyorum???

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
35
Kızlar saçlarım incetelli ve yavaş uzuyor.

4 ay oyunca kullandığım bir bakım var, bemiks bepanthen evigen/badem yağı karışımı.

Ama gelin görünki kokusundan artık midem bulanır hale geldi.

Acayip kötü kokuyor, ve de gitmiyor. kür çok işe yaradı minik saçlarım uzadı, kopmalar azaldı. ama hala saçlarımdan memnun değilim.

İnce telli olduklarından dolayı az ve sönük görünüyorlar.çok canımı sıkıyor, düz şekilden başkası tutmuyor, düz bile tutmuyor ya o da ayrı bir mesele.

Böyle daha kalın telli gür görünmesi için önerileriniz var mı, çok yardımcı olursnuz eğer varsa...

4 ay oyunca kullandığım bir bakım var, bemiks bepanthen evigen/badem yağı karışımı.

Acayip kötü kokuyor, ve de gitmiyor. kür çok işe yaradı minik saçlarım uzadı, kopmalar azaldı. ama hala saçlarımdan memnun değilim.

İnce telli olduklarından dolayı az ve sönük görünüyorlar.çok canımı sıkıyor, düz şekilden başkası tutmuyor, düz bile tutmuyor ya o da ayrı bir mesele.

Böyle daha kalın telli gür görünmesi için önerileriniz var mı, çok yardımcı olursnuz eğer varsa...

bnmde zaten ınce tellı bı süredır de dökülüyo senın anlattıgın bakımı da yaptım ve bırcok bakım.. ama sacımız zaten ınce tellı ve az bunu kalıcı olarak degıştırmemız kalın tellı ve gür yapmamız sanırım mümkün degıl.

bnmde zaten ınce tellı bı süredır de dökülüyo senın anlattıgın bakımı da yaptım ve bırcok bakım.. ama sacımız zaten ınce tellı ve az bunu kalıcı olarak degıştırmemız kalın tellı ve gür yapmamız sanırım mümkün degıl.

ya ç.ok imreniyorum kalın telli saçlı kızlara, hem istediğim şekil asla tutmuyor, düz bile.heleki hava azcık yağışlı olsa sis bile olsa saçlarım birbirine yapışıyor, ama bakıyorum bi benim saçlarım evden çıkar çıkmaz dönüyor, kimseninki bozulmuyor, yarım saatte düzleştiriyorum ama kapı önüne kadar dayanıyor, sonrası berbat, ve sinirli bir ben...:KK5:

bu bakıma bende başladım Haftada 1 yapıyorum az mı sence?
Sen kaç günde bir yapıyosun ve sürdükten sonra ne kadar bekliyosun
Ben bunların hepsini boş bi parfüm şişesinde karıştırdım Saç diplerime sıkıp sonrada tarakla tarayıp yediriyorum 2-3 saat bekletiyorum
Sen nasıl uyguluyosun? :44:

Canım Oriflameden Hindistan Cevizi yağı al.. Hem saç dökülmesini durduruyo , hem yumuşacık yapıyo, hemde miss gibi kokuyooo :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

bu bakıma bende başladım Haftada 1 yapıyorum az mı sence?
Sen kaç günde bir yapıyosun ve sürdükten sonra ne kadar bekliyosun
Ben bunların hepsini boş bi parfüm şişesinde karıştırdım Saç diplerime sıkıp sonrada tarakla tarayıp yediriyorum 2-3 saat bekletiyorum
Sen nasıl uyguluyosun? :44:

canım bana doktorum sen haftada 2 kez uygularsın dedi.1 saat bekletiyorum.bende spray şişesine doldurdum.ama kokusu öööüüfff:KK43: 4 ay oldu bırakalı kokusu derime işledi resmen

kızlar aynen benimde ince telli ve saniyede dolaşan saçlarım var .elbetteki bu genlerimizden oluşan şeydir fazla da değiştiremeyiz ..ama ben sarımsak ve saf zeytin yağı uyguluyorum ....5 baş sarımsağı bir kavanoza koyup üstünü 3 parmak geçicek kadar da saf zeytin yağı....15 gün karanlıkta bekletiyorum sonra haftada 1 uyguluyorum...sonucu muhteşem...dolgun saçlar....

kızlar aynen benimde ince telli ve saniyede dolaşan saçlarım var .elbetteki bu genlerimizden oluşan şeydir fazla da değiştiremeyiz ..ama ben sarımsak ve saf zeytin yağı uyguluyorum ....5 baş sarımsağı bir kavanoza koyup üstünü 3 parmak geçicek kadar da saf zeytin yağı....15 gün karanlıkta bekletiyorum sonra haftada 1 uyguluyorum...sonucu muhteşem...dolgun saçlar....

yapısını değiştiremiyoz malesef:KK43: ama azcık daha gür olsalar nolurkiii:)

X