çabuk tırnak uzamasııı

precious_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
147
24
Merhaba kızlar :KK70:
ben tırnaklarımın çabuk kırılmasından ve uzamamasından şikayetçiyim. Yeni bişeyler deniyorum.
parlatıcı şeffah ojemin içine limon sıktım. Sertleşsin diye.
Bir de her akşam 1 tatlı kaçığı limon suyu 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı sirkeli suda 15 dakika bekletiyorum. Bakalım işe yarıyacak mı
sizin bildiğiniz yöntemler varsa paylaşalımm :KK70:

Vallahi ben de bu dertten yakiniyorum uzamasina uzuyo da hep kiriliyo incecik kaliyo soyuluyo falan :KK43:

aynen ben de dertliyim :KK43: vazelin güçlendirir dediler ama işe yaramıyor :KK43: çatır çutur kırılıyo tırnaklarım

benimde tırnaklarım çok kırılıyor yanlardan falan :63:
kalyon kullanıyorum ben biraz iyi geldi sanki:KK66:

henuz denemedım ama yakında denıcem cnku yeter ya tıtnaklarım kırıldıkca tum emegım bosa gıdıyomus gıbı hıssedıom

bıde bu kadar fazla mesaj attıgım ıcın kusura bakmayın belli mesaj kotası ıcın atıyrm smdıden herkese sorrryyyyy

bende kalyondan memnunum, eğer çok yumuşaksa sertleştiriyor tırnakları ama sert ve kırılıyorsa tırnaklarınız besleyici ve nemlendirici bir ürüne ihtiyacınız var, çok sert tırnaklar daha kırılgan oluyor, cam gibi.

flormar ın tırnak uzatıcı ojesini kullanıyorum.Bir de gece yatmadan önce kalyon un tırnak eti bakım yağını sürüyorum.Mis gibi tırnaklarım oldu

X