Cabau ve 28 akrabası kahvaltıda: 'Müslümansanız daha fazla çekmezsiniz'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Cabau ve 28 akrabası kahvaltıda: 'Müslümansanız daha fazla çekmezsiniz'

28/12/2015 08:16
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL- Galatasaray’lı futbolcu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, Rumelihisarı’nda akrabalarıyla buluştu. Cabau ve 28 akrabası kahvaltıya gitti.

Yolanthe Cabau, önceki gün Rumelihisarı’ndaydı. Deniz yoluyla geldiği Lokma’da kahvaltı yaptı. İşin ilginç yanı rezervasyon 28 kişilikti. Ablası, annesi ve Wesley Sneijder’in babası da dahil 28 akrabasıyla Hisar’a gelen Yolanthe, kahvaltı sonrası yine deniz yoluyla oradan ayrıldı.

Çıkışta basın mensupları görüntü alırken bazı akrabaları Yolanthe’nin önünü kapatmaya çalıştı.

Bir akraba, Yolanthe’nin ittiği çocuk arabasını göstererek, fotoğrafın çekilmemesini istedi. İngilizce, “Müslümansanız daha fazla çekmezsiniz” diyen akraba, gazetecilerle kısa süreli atıştı. (KELEBEK-CENKER TEZEL)

http://www.radikal.com.tr/hayat/cab...-muslumansaniz-daha-fazla-cekmezsiniz-1495812

bunun kafasıda ayrı güzelmiş, istanbula geliyo, müslümanlığı sorguluyo

Demek ki sadece bizim milletten çıkmıyor görüyorsunuz görgüsüzler. Belki şunlar hayatlarında ilk kez ülkeleri dışına çıkmış insanlar. Bir ünlünün yanında görüntülenince neden havaya girerler ki?
Buram buram görgüsüzlük akıyor.

Yo dogru söylemis, yani müslümansaniz merhametiniz varsa cocuklarimizin resimlerini cekmezsiniz demis kadin.
Bende ünlü olsam cocugumun resimlerini kimsenin görmemesini isterdim cünkü özel dedikleri birsey var insanlarin.
Hurrrraaaaaaaaaaa diyip herseyi cekmek gercekten ayip, günah.

bizim gazateci magazinciler eminim nasılda ısrar etmişlerdir.. bayılta,bayılta ,bunalta, bunalta..çekmeyin kardeşim izin verildiği sürece çekin..

he o anlamda mı demiş diyorsun, ben öyle anlamadım, fesatlık ben de demekki

Sen 28 kişi gez, sonra işini yapan gazeteciye karış.
Gören eylem var zanneder...

gazetecilerin o kadar darladığını sanmıyorum arkadaşlar ya, iki foto çeker giderler, kim tanıyorki karsıının akrabalarını da gazeteciler darlasın

Bunların yarısı siyah yarısı beyaz nasıl akrabalar ben anlamadım

Chess , cok güldüm ya, rica ederim sen kattiyen öyle degilsin.

eğer olaya yazıldığı olduğu gibi yada demek istediği tam buysa yanlış

iyi saçmalamış ne demek müslümansanız çekmezsiniz

anlayan beri gelsin

Ozel hayata sayginiz varsa cekmezsiniz demek istemis sanirim. Sonucta bu da bir ozel hayat. Ama insanlarin dini inancini vurgulayarak bunu demek de biraz sey olmus yani.

ya bennde olivia gibi anladım. müslümansınız yapmayın. yani müslümanlar saygılıdır. bu tarz şeyleri yanlış bulur. bebekleri çekmeyin demiş.
kısaca müslümanları yüceltmiş.

Müslümanlıkla ne alakası varmış...
Adamsan çekme karrrdeşim dersin çok biliyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…