CA125 ve kitle bakarmisiniz kızlar

Fatmaxx

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
10
0
28
Merhaba kızlar benim iki hafta önce yumurtalıklarimda kitle çıktı yaklaşık 15cm boyutunda acil ameliyat denildi emar falan çekildi CA 125 TESTİ yapıldı 308 çıktı ama ne yazikki ozel hastanr yapmadı ameliyati dediki araştırma Hastanesi'ne gitmen gerek neyse biz gittik tüm işlemleri yaptırdık sonra sizi aricaz denildi ama daha aramadılar devlet olduğu için pek umursamadilar ama çok korkuyorum yumurtalık kanseri olma ihtimali var başına böyle gelen var mı CA125. YUKSEK çıkıp kanser olmayan yada yumurtalıkları alınmayan

Yaşınız genç, sizi tekrar değerlendireceklerdir. Mecburi olmadıkça çocuk sahibi olamayacağınız kadar ileri bir operasyon planlamazlar tabi öncelik sağlığınız.

Merhaba hangi şehirdesiniz acaba bir de alfa feto protein değeri var AFP ona bakildi mi acaba

50 yaşındayım. Adetin 5. Günü yapılan bu hormon Tahlil sonuçlarına göre
Follikül stimülan hormon (FSH) 3,8 mIU/mL
TSH 3,222 mIU/mL
Beta HCG (Serum/Plazma) 0,14 mIU/mL
Prolaktin 14,45 ng/mL
Aspartat aminotransferaz (AST) (Serum/Plazma) 20 IU/L
Alanin aminotransferaz (ALT) (Serum/Plazma) 18 IU/L
Lüteinizan hormon (LH) 4,4 mIU/mL
Estradiol (E2) (Serum/Plazma) 108,14
Ca 125 107 cıktı. Rahim kalınlaşması ve iki tane 1,5 cn miyom tespit edildi. Biyopsi yapıldı. Sonucu bekliyorum. Yumurtalıklarda sorun görmedim dedi. ca 125 yuksekliği neden olabilir.

Merhaba kızlar benim iki hafta önce yumurtalıklarimda kitle çıktı yaklaşık 15cm boyutunda acil ameliyat denildi emar falan çekildi CA 125 TESTİ yapıldı 308 çıktı ama ne yazikki ozel hastanr yapmadı ameliyati dediki araştırma Hastanesi'ne gitmen gerek neyse biz gittik tüm işlemleri yaptırdık sonra sizi aricaz denildi ama daha aramadılar devlet olduğu için pek umursamadilar ama çok korkuyorum yumurtalık kanseri olma ihtimali var başına böyle gelen var mı CA125. YUKSEK çıkıp kanser olmayan yada yumurtalıkları alınmayan
Benim de Ca-125 246 çıktı. Sizin son durumunuz ne neden yüksek çıkmış değeriniz?

Valla şuan hastanede yatıyorum yumurtalık kanserinden şüpheleniyor tabi hastanede yatmam bununla alakali değil kistim patladı acil ameliyat oldum Ama kistlerimi alamadılar verem hastalığı çıktı bağırsaklarımda şuan onun arastirmasi yapiliyo bugünde ca 125 testim yine yüksek. Çıktı bakalım doktor ne diyecek

X