• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ca125 ve ca19-9 sonucum ve gebelik

Siyahmezarinsahibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
93
31
38
Arkadaslar merhaba. Benim yumurtaligimda kist vardi ve bunun icin tedavi goruyodum. Mayistan beri. Dr hep takibe almisti. Git gide buyume yapmisti ama zarari yok demisti. En son dogum kontrol hapi vermisti adetin ilk gunu basla diye ama baslayamadan gebe kaldigimi ogrendim. Suan 6 haftalik gebeyim. Farkli bi dr a gittim . Ultrasonda bakarken kistimin oldgnu soyledi ve gebelige belki engel olabilir bi test isticem dedi ve CA125 SONUCUM 44, CA19-9 sonucim ise 57 cikti. Korktum acikcasi. Dr egitim arastirmaya git arastirmalari lazim dedi. Gebelige engel olup olmucani drlar karar vericek dedi. Suan moralim cok bozuk. Bunlar kanserle ilgili test soniclari ama bilemiyorum ne oldugunu bilen yazabilir mi?

Canım çikolata kistin var çok sanslisnki hamile kalmissn bu anı bekleyen basta ben olmak üzere okadar insan varki. Bos konusmus doktor bebegne bi zarari yok

Eminmksim canim cikolata kisti olduguna. Dr dedi septik kist bsy faalan dedi arastirilmasi gerek dedi
Ca125 cikolata kistin varsa yüksek cikar. Bendede var ondan biliyorum canim. Doktor daha iyi bilir tabi canim ama her halukarda korkma bebegn olusmus kistin rahimde olmadiktan sonra engel teskil etmezki rahimdeysede vardir cözümü

Ca125 cikolata kistin varsa yüksek cikar. Bendede var ondan biliyorum canim. Doktor daha iyi bilir tabi canim ama her halukarda korkma bebegn olusmus kistin rahimde olmadiktan sonra engel teskil etmezki rahimdeysede vardir cözümü
Pwki ddger sonucun yuksek cikmasi ne oluyor canim. Bnm anlamadgm dr nie demiyor cikilata kistin yuzunden olablr vs die. Hc bsy demeden egitim arastirmaya yolladi

Bu deģer ne anlama geliyor tam olarak.

Arkadaslar merhaba. Benim yumurtaligimda kist vardi ve bunun icin tedavi goruyodum. Mayistan beri. Dr hep takibe almisti. Git gide buyume yapmisti ama zarari yok demisti. En son dogum kontrol hapi vermisti adetin ilk gunu basla diye ama baslayamadan gebe kaldigimi ogrendim. Suan 6 haftalik gebeyim. Farkli bi dr a gittim . Ultrasonda bakarken kistimin oldgnu soyledi ve gebelige belki engel olabilir bi test isticem dedi ve CA125 SONUCUM 44, CA19-9 sonucim ise 57 cikti. Korktum acikcasi. Dr egitim arastirmaya git arastirmalari lazim dedi. Gebelige engel olup olmucani drlar karar vericek dedi. Suan moralim cok bozuk. Bunlar kanserle ilgili test soniclari ama bilemiyorum ne oldugunu bilen yazabilir mi?
Merhaba canım araştırdığım kadarıyla gebelik olduğunda da bu test sonuçları yüksek çıkıyormuş hemen paniğe kapılma doktoruna danış canım

Yüksek cikarsa cikolata kisti tanısı kesinleşiyo .anlamamstir belki endometriozis varsa gözkmüyo mesela
Allah allah yaaa 5 aydir bunun icin tedavi oluyorum neden cikolata kisti dememislee acaba surekli takip altindaydi. Cikolata kistinde gebe kalmakda zor oluyor diye biliyorum ama tek yumurtaligimda var kist.

Allah allah yaaa 5 aydir bunun icin tedavi oluyorum neden cikolata kisti dememislee acaba surekli takip altindaydi. Cikolata kistinde gebe kalmakda zor oluyor diye biliyorum ama tek yumurtaligimda var kist.
Canim doktorun daha iyi bilir.tabiki sadece cikolata kisti icin degl bu test ama kistin oldugu icin söyledm ben. Evet canim gebe kalmak zor ben kalamyrum mesela

Back