• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ca125 hakkında yardım lütfenn!!!

eight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
86
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, Ca125 değeri yüksek çıktı 90.5.. Adetin ilk günü yaptırdım.. doktor yüksek çıktı dedi prognova verdi bir gelecek ay adetliyken görmem lazım dedi..testi tekrarlayabilirmişiz duruma göre..
Başka bir doktora daha gittim yumurtalıklarda kist olmadığını söyledi ve neden Ca125 testi istediğine anlam veremedi...olası bir kist olsaydı vajinal ultrasonda çıkmaz mıydı?? çikolata kistinin tanısı nasıl konuyor?

kist yoksa önlem amaçlı istemiştir bende yaptrmştım sıradan bir yumurta çatlamamsı sonucu istedi bunu benden bende korkmştum.doktorlar hem önlem hemde hastane para kazansın diye istiyorlar.

o sonucun referans aralığı nedir söylermisin benimde 50-60 falan çıkmıştı geçen ay yaptrdm

Referans 0-35 arası. Buna göre 90.5 epeyce yüksek bir sonuç. Progynova kullanıyorum şu an 5 tane kaldı bitmesinde. Adetliyken tekrar görmem lazım dedi. Zaten bu ca125 adetliyken de yüksek çıkabilen bir sonuçmuş neden adetli görmek istiyo anlayamıyorum.Sen de adetliyken mi yaptırmıştın bu tahlili?
Devlete gitsen ilgilenmezler,özele gitsen para kazanmanın derdinde..Allah yardımcımız olsun..

Referans 0-35 arası. Buna göre 90.5 epeyce yüksek bir sonuç. Progynova kullanıyorum şu an 5 tane kaldı bitmesinde. Adetliyken tekrar görmem lazım dedi. Zaten bu ca125 adetliyken de yüksek çıkabilen bir sonuçmuş neden adetli görmek istiyo anlayamıyorum.Sen de adetliyken mi yaptırmıştın bu tahlili?
Devlete gitsen ilgilenmezler,özele gitsen para kazanmanın derdinde..Allah yardımcımız olsun..

yok adetli değildim.başka doktora sor istanbuldaysan seni bir doktora yönlendirebilirim çok iyi bir uzman bende ona gidiyorum

Back