Ca 125 değerim "432" çıktı.Hayatım mahvoldu

allah korusun ama o ne demek neyın degerı hıc bılmıyorum ınsanllar diline aldıgın gıbı degıldır

cuma günü ameliyat olacağım.ya kansersem.ne yaparım o zaman.

hemen yaklaştırma, yakıştırma o illeti sakın kendine.. bende senin gibi o sıkıntılı anları korkuları 20 gün boyunca yaşadım.. endişeni o kadar iyi anlıyorumkii ama korktuklarıma uğratmadı rabbim şükürler olsun..benimde ca değerim yüksekti kızınız kanser olabilir demiş arkamdan anneme, o doktordan nefret ediyorum. şimdi senin yapman gereken kendine en iyi doktoru bulmak, hatta cuma için ameliyat demişsin tek bir doktorla kalmasaydın..ben doktorların ağzından duydum bu ca değeri tek başına hiç bir şey ifade etmez diye söyledi. yani ameliyatta herşey temiz normal çıkabilir allah işini rast getirsin canım

ca125 kanser tanısı koydurmaz
yüksek olması illa kanser anlamına gelmiyor
adetliyken bile değer değişebilir

öncelikle geçmiş olsun.canım kötü düşünme .çikolata kisti de olabilir.bu tip kistlerde de yükselebiliyor.sonucu daha sonra bizimle paylaş senin için dua edeceğim inş iyi çıkar.

doktor bana kistin kötü huylu olduğunu düşünüyoruz dedi.bilemiyorum.aklım başımda değil.ölecek gibiyim.

banada kistlerinin kötü huylu olma ihtimali yüksek dediler ama laporoskopide çikolata kistim olduğu anlaşıldı. hatta biz bu ameliyatları yapmıyoruz diyerekten beni ali ayhana sevk ettiler.. çikolata kistim olduğu içinde değerlerimde yüksekmiş ameliyattan sonra normale döndü.. senin durumununda öyle çıkma ihtmali yüksek

muhtemelen kistten dolayı ca yuksek cıktı benımde oyle olmustu parça alındıktan sonra normal seyrıne dönecek merak etme ıçını ferah tut ıns hayırlı habeerlerınızı allırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…