Merhabaa. Ben 25 yaşindayim. Geçen hafta herhangi bir şikayetim olmamasına rağmen kontrol amaçlı kadın doğuma gittiğimde 4.5 cm lik bir kistim olduğunu öğrendim. Doktorum iyi huyludur diye düşünüyordu ama yine de tahlillerine bakalim dedi. Ca 125 ve Ca 19 değerlerime bakildi. Ca 125: 245 ve Ca 19: 59 değerinde çıktı. Doktorum hemen Onkolojiye yönlendirdi. Oradaki doktorda baktı ve değerlerimin çok yüksek olduğunu söyledi. Mr istedi, 18 Ekim gününe Pelvik MR için randevu aldım. Ayrıca hemen Gastrolojiye randevu almami kolonoskopi ve endoskopi yaptirmami istedi. İnternette araştirdiğimda Ca 125 i yüksek çıkan kimseden bu kolonoskopi ya da endoskopi istenmemiş benden neden hemen bunlar istendi anlamadim. Ca değerlerim de çok yüksek çıktı geçen hafta Salı gününden beri hiç moralim kalmadi kanser miyim şüphesiyle yasiyorum çok kötüyüm. Daha önce özellikle Ca 125 i 200 lerde çıkan oldu mu ya da Ca 125 değeri yüksek olup kolonoskopi yaptıranlar oldu mu aramızda deneyimlerinizi paylasir misiniz, moralim çok bozuk. Cuma günü Mr’dan ne çıkacak diye de çok korkuyorum daha kolonoskopi, endoskopi diyor doktor hangisine üzüleceğimi korkacağimi sasirmis haldeyim