Marka yasak mı bilmiyorum ama öneriniz var mı c vitamini için cidden bunun cahiliyim çünküc vitamini cilt tonunu esitler, lekeleri açar ve aydınlatır. hyoloik asit ise nemin ciltte tutulmasını sağlar. yani bebek gibi dolgun ve yumuşş yumuş cilt için kullanılır.
ben c vitamini yaz aylarında sadece gece kullanıyorum. kışın hep gece hem gündüz. gündüz kullandığımda evdeysem bile güneş kremi kulllanıyorum.
ben the purest solution c vitamini kullanıyorum. vichy’nin de hyanuronik asitini.Marka yasak mı bilmiyorum ama öneriniz var mı c vitamini için cidden bunun cahiliyim çünküyasaksa özelden yazmanız mümkün mü rica etsem
Ay bilen birini yakaladımEn sevdiğim sorularHyaluronik asit kuru ve sivilcesi olmayan (sivilceyi arttırabilir) ciltler içindir.Nemlendiricinin üzerine uygulanınca nemi tutuyor yani daha uzun süre nemli tutuyor cildi.C vitamini de cildi aydınlatıyor ve lekeleri açıyor ayrıca güneş kreminin koruyuculuğunu arttırır.Bir dermatologtan sadece sabahları uygulandığını duymuştum.Bu yüzden sabah nemlendirici sürdükten sonra c vitamini üstüne güneş kremi sürüyorum.C vitaminin kozmetik ürünlerinden değil de eczane de satılan redox c vitamini ampülünü kırıyorum yarısını kullanıyorum.Böylesi daha sağlıklı geliyor bana.
Yardimcı olduysam ne mutlu bana.Ay bilen birini yakaladımsivilceli yanaklar için ne kullanacağımı bilemiyorum çünkü bu konularda hevesim var ama kör cahilim.. hyaluronik asit kullanmayı düşünüyordum bu durumda kullanmam doğru değil gibi sanırım
Öncelikle çok teşekkür ederim cevap içinEn sevdiğim sorularHyaluronik asit kuru ve sivilcesi olmayan (sivilceyi arttırabilir) ciltler içindir.Nemlendiricinin üzerine uygulanınca nemi tutuyor yani daha uzun süre nemli tutuyor cildi.C vitamini de cildi aydınlatıyor ve lekeleri açıyor ayrıca güneş kreminin koruyuculuğunu arttırır.Bir dermatologtan sadece sabahları uygulandığını duymuştum.Bu yüzden sabah nemlendirici sürdükten sonra c vitamini üstüne güneş kremi sürüyorum.C vitaminin kozmetik ürünlerinden değil de eczane de satılan redox c vitamini ampülünü kırıyorum yarısını kullanıyorum.Böylesi daha sağlıklı geliyor bana.
Çok teşekkür ederimben the purest solution c vitamini kullanıyorum. vichy’nin de hyanuronik asitini.
Rica ederimÖncelikle çok teşekkür ederim cevap içinc vitaminini gece kullan diyen arkadaşlar da oldu ,c vitamini serumu gündüz sürsem üzerine güneş kremi sürsem daha çok leke yapma gibi bi ihtimal var mı peki hassas ciltlerde. Yoksa gece mi önerirsiniz siz de ?