- Konu Sahibi Dream Theater
-
Çok teşekkürlerBen Pure Choice'un C vitamini serumunu kullandım, kullandığım süre boyunca cildim parladı sevmiştim. %10 c vitamini var genelde ilk kullananlara öneriyorlar sanırım
Ben o kadar karıştırmadım hiç ya oturup araştırmak denemek lazım, bence ilk bi c ile başlayın sonra gerekenleri eklersiniz zamanla :)Çok teşekkürlerSizce c vitamini yeterli mi canlılık için. çünkü akne sıkıntım falan yok çok şükür aha bha falan bir sürü şey var onlara cildimi alıştırmak hiç istemiyorum
Öyle olacak sanırım çok teşekkürlerBen o kadar karıştırmadım hiç ya oturup araştırmak denemek lazım, bence ilk bi c ile başlayın sonra gerekenleri eklersiniz zamanla :)
nemlendiricinin yanında güneş kremi çok önemli böyle asitli ürünleri güneş kremsiz sürerseniz lekelenme yaparr ona dikkat edinnSelam hanımlar.
Cildim son zamanlarda aşırı cansız, mat duruyor. Şu ana kadar hiç vitamin serum falan kullanmadım. Hiç anlamıyorum serum tarzı ürünlerdenBiraz araştırdım ışıltı için C vitamini öneriyorlar ama bunlarda yüzde oranları falan var alırken neye dikkat etmem gerekiyor? Tek başına nemlendiriciyle kullansam etkisini görür müyüm? Ne önerirsiniz bana?
teşekkürler güneş kremi kullanıyorum zaten. c vitaminini gece rutininde kullanırım sabah üşenirim kesinnemlendiricinin yanında güneş kremi çok önemli böyle asitli ürünleri güneş kremsiz sürerseniz lekelenme yaparr ona dikkat edinn
ay yok çok şükürCilt rahatsizliginiz varsa kullanmayin gul hastaligi gibi
true care markasının c vitamini serumunu ve the purest solutions markasının güneş kremini kullanıyorum. Başlangıç için true care markasi uygun.Selam hanımlar.
Cildim son zamanlarda aşırı cansız, mat duruyor. Şu ana kadar hiç vitamin serum falan kullanmadım. Hiç anlamıyorum serum tarzı ürünlerdenBiraz araştırdım ışıltı için C vitamini öneriyorlar ama bunlarda yüzde oranları falan var alırken neye dikkat etmem gerekiyor? Tek başına nemlendiriciyle kullansam etkisini görür müyüm? Ne önerirsiniz bana?
aa o markayı hiç duymamıştım bakıyorum hemen teşekkürlerrtrue care markasının c vitamini serumunu ve the purest solutions markasının güneş kremini kullanıyorum. Başlangıç için true care markasi uygun.
C vitamini için size birkaç önerim olacak kullanımı hakkında.aa o markayı hiç duymamıştım bakıyorum hemen teşekkürlerr
yaa süpersiniz çok teşekkürler dikkate alacagım mutlaka.C vitamini için size birkaç önerim olacak kullanımı hakkında.
Mutlaka kutusunda saklayın açtıktan sonra.
Akşam rutininde iki damla olarak kuru cilde tampon hareketler ile uygulayın.
Gündüz rutininde güneş kremi altına uyguladiginizda hem kremin etkisi artıyor hem de cildi çok parlak gösteriyor tavsiye ederim.
Şart değil, daha olumlu etki sağlar. Arada da olsa kullanın. Ben de mat, buğday alt tonlu ve genetik cilliyim bahar ayları gelince lekelenme başlar. Tek memnun kaldığım c vitamini serumu bu oldu. akşam krem.onceai sürmek anti-aging etki de sağlar. Aynı markanın gece kremini de kullanıyorum 35 yaşındayım.yaa süpersiniz çok teşekkürler dikkate alacagım mutlaka.
Bu arada ben muhtemelen sadece akşam rutininde kullanırım diye düşünüyorum sabah rutininde şart mı kullanmak :/
çok iyiymiş henüz almadım zaten şu an ikna oldum gibi o markayaŞart değil, daha olumlu etki sağlar. Arada da olsa kullanın. Ben de mat, buğday alt tonlu ve genetik cilliyim bahar ayları gelince lekelenme başlar. Tek memnun kaldığım c vitamini serumu bu oldu. akşam krem.onceai sürmek anti-aging etki de sağlar. Aynı markanın gece kremini de kullanıyorum 35 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?