• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C vitamini serum

Dream Theater

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
1.190
2.321
133
Aydın
Selam hanımlar.
Cildim son zamanlarda aşırı cansız, mat duruyor. Şu ana kadar hiç vitamin serum falan kullanmadım. Hiç anlamıyorum serum tarzı ürünlerden :( Biraz araştırdım ışıltı için C vitamini öneriyorlar ama bunlarda yüzde oranları falan var alırken neye dikkat etmem gerekiyor? Tek başına nemlendiriciyle kullansam etkisini görür müyüm? Ne önerirsiniz bana? :cool:

Ben Pure Choice'un C vitamini serumunu kullandım, kullandığım süre boyunca cildim parladı sevmiştim. %10 c vitamini var genelde ilk kullananlara öneriyorlar sanırım

Ben Pure Choice'un C vitamini serumunu kullandım, kullandığım süre boyunca cildim parladı sevmiştim. %10 c vitamini var genelde ilk kullananlara öneriyorlar sanırım
Çok teşekkürler 🙏 Sizce c vitamini yeterli mi canlılık için. çünkü akne sıkıntım falan yok çok şükür aha bha falan bir sürü şey var onlara cildimi alıştırmak hiç istemiyorum :(

Çok teşekkürler 🙏 Sizce c vitamini yeterli mi canlılık için. çünkü akne sıkıntım falan yok çok şükür aha bha falan bir sürü şey var onlara cildimi alıştırmak hiç istemiyorum :KK43:
Ben o kadar karıştırmadım hiç ya oturup araştırmak denemek lazım, bence ilk bi c ile başlayın sonra gerekenleri eklersiniz zamanla :)

Selam hanımlar.
Cildim son zamanlarda aşırı cansız, mat duruyor. Şu ana kadar hiç vitamin serum falan kullanmadım. Hiç anlamıyorum serum tarzı ürünlerden :KK43: Biraz araştırdım ışıltı için C vitamini öneriyorlar ama bunlarda yüzde oranları falan var alırken neye dikkat etmem gerekiyor? Tek başına nemlendiriciyle kullansam etkisini görür müyüm? Ne önerirsiniz bana? :cool:
nemlendiricinin yanında güneş kremi çok önemli böyle asitli ürünleri güneş kremsiz sürerseniz lekelenme yaparr ona dikkat edinn

Selam hanımlar.
Cildim son zamanlarda aşırı cansız, mat duruyor. Şu ana kadar hiç vitamin serum falan kullanmadım. Hiç anlamıyorum serum tarzı ürünlerden :KK43: Biraz araştırdım ışıltı için C vitamini öneriyorlar ama bunlarda yüzde oranları falan var alırken neye dikkat etmem gerekiyor? Tek başına nemlendiriciyle kullansam etkisini görür müyüm? Ne önerirsiniz bana? :cool:
true care markasının c vitamini serumunu ve the purest solutions markasının güneş kremini kullanıyorum. Başlangıç için true care markasi uygun.

aa o markayı hiç duymamıştım bakıyorum hemen teşekkürlerr
C vitamini için size birkaç önerim olacak kullanımı hakkında.
Mutlaka kutusunda saklayın açtıktan sonra.
Akşam rutininde iki damla olarak kuru cilde tampon hareketler ile uygulayın.
Gündüz rutininde güneş kremi altına uyguladiginizda hem kremin etkisi artıyor hem de cildi çok parlak gösteriyor tavsiye ederim.

C vitamini için size birkaç önerim olacak kullanımı hakkında.
Mutlaka kutusunda saklayın açtıktan sonra.
Akşam rutininde iki damla olarak kuru cilde tampon hareketler ile uygulayın.
Gündüz rutininde güneş kremi altına uyguladiginizda hem kremin etkisi artıyor hem de cildi çok parlak gösteriyor tavsiye ederim.
yaa süpersiniz çok teşekkürler dikkate alacagım mutlaka.
Bu arada ben muhtemelen sadece akşam rutininde kullanırım diye düşünüyorum sabah rutininde şart mı kullanmak :/

yaa süpersiniz çok teşekkürler dikkate alacagım mutlaka.
Bu arada ben muhtemelen sadece akşam rutininde kullanırım diye düşünüyorum sabah rutininde şart mı kullanmak :/
Şart değil, daha olumlu etki sağlar. Arada da olsa kullanın. Ben de mat, buğday alt tonlu ve genetik cilliyim bahar ayları gelince lekelenme başlar. Tek memnun kaldığım c vitamini serumu bu oldu. akşam krem.onceai sürmek anti-aging etki de sağlar. Aynı markanın gece kremini de kullanıyorum 35 yaşındayım.

Şart değil, daha olumlu etki sağlar. Arada da olsa kullanın. Ben de mat, buğday alt tonlu ve genetik cilliyim bahar ayları gelince lekelenme başlar. Tek memnun kaldığım c vitamini serumu bu oldu. akşam krem.onceai sürmek anti-aging etki de sağlar. Aynı markanın gece kremini de kullanıyorum 35 yaşındayım.
çok iyiymiş henüz almadım zaten şu an ikna oldum gibi o markaya :D

ben c vitaminini gündür rutininde kullanıyorum. Cyrene markasınınkini minimum yüzde 10 içeren kullanın. Sonrasında mutlaka spf 50 sürün sokaga cıkmadan.

Ben purestten memnun kalmadım ama bunun dışında da kullanıp tam anlamıyla beğendiğim bir ürün olmadı. Bekletim lekelere iyi gelmesiydi. Ama canlılık için çok yüksek oran almayın özellikle yazın %10 geçmesi. Cyrene markasına bakabilirsiniz.

Ben La Roche'un C vitaminine başladım. Fiyatı biraz tuzluydu o yüzden bir mucize yaratmasını bekliyorum bakalım asdasdasdas Bence sadece geceleri sürün ve gün içinde dışarı çıkarken mutlaka bir güneş kremi kullanın, yoksa hiçbir anlamı kalmıyor. Bu C vitamini bir anda etki vermiyor, düzenli kullanımda faydalarını göreceğimiz bir şey o yüzden biraz sabır :) Luvit'in C vitamini serumunu kullanmıştım daha önce fakat piyasadan kalkmış sanırım tekrar bulamadım ürünü.

Back