- 3 Ağustos 2022
- 92
- 28
-
- Konu Sahibi papatyalicicek
Teşekkür ederim C vitamini serumunu etkisini ne zaman görürüm peki 1 haftadır kullanıyorumaynı gün olmadığı sürece kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Teşekkür ederim C vitamini serumunu etkisini ne zaman görürüm peki 1 haftadır kullanıyorum
TeşekkürlerBen bayadır kullanıyorum ama 1 ayda aydınlanmayı fark etmiştim cildimde.
Güneş kremi ne tavsiye edersinizBu arada güneş kremi kullanmayı unutmayın leke olmasın cildinizde
Cildim biraz yağlı olduğu için celenes markasının dry touch olan güneş kremini aldım memnun kaldımGüneş kremi ne tavsiye edersiniz
TamamdırBu arada güneş kremi kullanmayı unutmayın leke olmasın cildinizde
tonik uyguladığınız gün c vit sürmeyinC vitamını serum kullanıyorum, tonikte kullanıyorum mesela dün c vitamini serum kullandım bugün salisilik asitli tonik kullansam olur mu? Yoksa bir gün bişey sürmeyip ertesi gün mü tonik uygulamalıyım
sabah c vit akşama tonik olabilir ama cildiniz hassassa ertesi gün de sürebilirsinizC vitamını serum kullanıyorum, tonikte kullanıyorum mesela dün c vitamini serum kullandım bugün salisilik asitli tonik kullansam olur mu? Yoksa bir gün bişey sürmeyip ertesi gün mü tonik uygulamalıyım
Bu arada güneş kremi kullanmayı unutmayın leke olmasın cildinizde
Ben gece kullanıyorum sabahında mutlaka güneş kremi sürüyorum. Gerçi güneş kremini hep sürüyorum ben yaz kış.C vitamini gündüz mü kullanmak mantıklı gece mi?
Şimdi siz yazınca farkettim, bir iki leke farkettim cildimde. C vitaminini gündüz kullanmış olabilirim :/