C vitamin, collagen ve hylaruonik asit cilt bakımı için nasıl kullanılır ?

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
Bu 3 serum indirime girmiş, alıp denemek istiyorum fakat nasıl kullanacağımı bilemiyorum, bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Cildimde sivilce lekelerim, siyah noktam gözenek vs hepsi var. Hepsini aynı anda ard Arda sürsem olur mu, daha önce deneyen oldu mu bu markayı?

Eklentiler

• C92E5711-5C61-4EE1-8902-FB6082818FEF.png
    228,5 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba daha önce hiç serum kullanmadıysanız yavaş yavaş başlamanız gerekir. Haftada bir gibi. Ve hepsini aynı anda kullanmamalısınız. Youtubeda bu konularla ilgili güzel videolar var. Naturally serein ve geauty kanallarına bakabilirsiniz. Ben de çok bilgili değilim daha serum kullanmadım hiç. Ama bu ürünleri kullanınca mutlaka her gün güneş kremi kullanmak lazım onu biliyorum. Yoksa leke yapabiliyorlarmış.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ürün markası hakkında olumsuz yorumlar görünce serumları geri iade ettim, akneye meyilli cilt için önereceğiniz güzel bir güneş kremi var mı acaba ?

Rica ederim. Benim cildim öyle değil o yüzden bi bilgim yok ama dediğim naturally serein kanalında güneş kremleriyle alakalı çekilmiş videolar da var açık açık anlatıyodu isterseniz oraya bakabilirsiniz belki yardımcı olur.

Bu serumları bilmiyorum bu markayı kullanmadığım İçin
Hyalüronik asit C vitamini ve retinol serumlarını alın derim
İlkini kullanırken nemli olsun yüzünüz daha çok su tutar içinde
İkincisi lekeler içindir ve tabiki cildinizi Işıl ışıl ve canlı gösterir
Üçüncüsü ise kırışıklık karşıtıdır ince çizgilerin görünümü azaltır
Tabiki sadece bunlar yetmez
Salyangoz kremi esansı ve gözaltı kremi almalısınız peptit içeren kremler alın
Başka sorunuz olursa seve seve cevaplarım

Çok teşekkür ederim Bende geçle bilmeyen sivilce lekeleri var artık pes ettim.. onlara çözüm var mı önereceğiniz?

Çok teşekkür ederim Bende geçle bilmeyen sivilce lekeleri var artık pes ettim.. onlara çözüm var mı önereceğiniz?
Benim hiç sivilce lekelerim olmadı o yüzden bilemiyorum
Ben bu kremi kullanıyorum ve bu kremi kullananlar da sivilce lekelerimi rahatlattı yazmışlar
Cosrx - Advanced Snail 92 All In One Cream 100gr Bunun esansı ve gözaltı serumu da var seri halinde kullanıyorum çokta memnunum salyangoz filtratı var içinde isterseniz bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…