- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Pkolu_anneadayi
C-life fayda görenler varmı acba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pkoslu olarak bu ay kulanmaya basladim 14 gun kulanip biraktim beklemedeyim bakalim nolucak bu ay sen hic kulandin mi kuzumC-life fayda görenler varmı acba
Yok Yeni adet oluyorum iki güne biter sipariş vermedim daha versemmi bilmiyorum pikos kullanıyorum adet düzensizliği insülin direnci pko yumurta tembelligi varBende pkoslu olarak bu ay kulanmaya basladim 14 gun kulanip biraktim beklemedeyim bakalim nolucak bu ay sen hic kulandin mi kuzum
Sans ver kuzum dene bakalim tamamen bitkisel macunmus sayfaya sordum herhangi bi zarari yok dediYok Yeni adet oluyorum iki güne biter sipariş vermedim daha versemmi bilmiyorum pikos kullanıyorum adet düzensizliği insülin direnci pko yumurta tembelligi var
Ben kullandım. Gebelik oluşmadı henüz ama kullandığım aydan beri 28 günde bir adet olup yumurtlama görmeye başladım çok şükür. Prolaktin ve LH yüksekti bende. Clife ile düşürdüm. Tabi herşey nasip kısmet ama Clife aracı oldu diye düşünüyorum.C-life fayda görenler varmı acba
Evet bana da dediler bakalımSans ver kuzum dene bakalim tamamen bitkisel macunmus sayfaya sordum herhangi bi zarari yok dedi
Sans ver bakalim hayirlisiEvet bana da dediler bakalım
Ayy adet konusunda insllah ben ilaç olmadan adet olamiyorumBen kullandım. Gebelik oluşmadı henüz ama kullandığım aydan beri 28 günde bir adet olup yumurtlama görmeye başladım çok şükür. Prolaktin ve LH yüksekti bende. Clife ile düşürdüm. Tabi herşey nasip kısmet ama Clife aracı oldu diye düşünüyorum.
C life deyince ben kullandim 2 defa hamile kaldim bende de pko varC-life fayda görenler varmı acba
Kuzum sende de kasik agrisi yapti mi kulanirkenC life deyince ben kullandim 2 defa hamile kaldim bende de pko var
Yapiyordu hatta yumurtlama ağrisini baskın bir sekilde hissediyordumKuzum sende de kasik agrisi yapti mi kulanirken
Ay demek olumlu sonuc aliyorum kusura bakma canim hani insan bir isik bulmak icin soruyor adetin ilk gununden beri asiri gogus hasasiyeti falan yasadin mi kacinci kulanimda sonuc aldinYapiyordu hatta yumurtlama ağrisini baskın bir sekilde hissediyordum
Estağfirullah canim yardimci olabilirsem ne mutlu bana, 3 ay duzenli kullanim sonucunda hamile kaliyordum 2022 subatta hamile kalfim dusuk yaptim 3 ay sonra tekrar hamile kaldim 20 haftalikken kaybettim aralikla devam ediyorum bu ay tekrar baslicam, gogus hassasiyeti yasaman normal , bu macunu kullanmadan once gogus hassasiyetini bilmezdim.Ay demek olumlu sonuc aliyorum kusura bakma canim hani insan bir isik bulmak icin soruyor adetin ilk gununden beri asiri gogus hasasiyeti falan yasadin mi kacinci kulanimda sonuc aldin
İnsalah tekrar guzel haber alabilirsin canim ay insalah ugur getirir su pkosu yensem yeter adetlerim benim de asiri duzensizEstağfirullah canim yardimci olabilirsem ne mutlu bana, 3 ay duzenli kullanim sonucunda hamile kaliyordum 2022 subatta hamile kalfim dusuk yaptim 3 ay sonra tekrar hamile kaldim 20 haftalikken kaybettim aralikla devam ediyorum bu ay tekrar baslicam, gogus hassasiyeti yasaman normal , bu macunu kullanmadan once gogus hassasiyetini bilmezdim.
Insallah canim faydasini goruceksin guzel haberlerini bekliyorumİnsalah tekrar guzel haber alabilirsin canim ay insalah ugur getirir su pkosu yensem yeter adetlerim benim de asiri duzensiz
Amin insalah mutlaka yazarimInsallah canim faydasini goruceksin guzel haberlerini bekliyorum