• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C life macun

MiLissy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2019
388
435
103
25
Merhaba kızlar bende pko var 4 aydır diane 35 kullanıyorum bu hapı bırakıp bu macun dan kullanmayı düşünüyorum aranızda kullanan olumlu veya olumsuz sonuç alan var mı

Bunu sorun ediceğine sen git kilo ver biraz az ye yani bu ne ya 90 kilo olunur mu git yürü biraz Burda takılıp benim konumu sorun ediğine kendinle ilgilen 😊😊😘

Merhaba kızlar bende pko var 4 aydır diane 35 kullanıyorum bu hapı bırakıp bu macun dan kullanmayı düşünüyorum aranızda kullanan olumlu veya olumsuz sonuç alan var mı
Bende kullanmaya yeni başladım bi umutla 4 gün oldu sonuç alırsam eğer yazarım tekrardan 🙃

Kızlar bende almayı düşünüyorum olumlu bi etkisini gördünüz mü

Ben kullandım 2 ay pkoluyum adet için yardımcı oldu sokturdu gebe kaldim ama 3 aylikti kürtaj oldum malesef kalp atışı olmadı

Kızlar bende almayı düşünüyorum olumlu bi etkisini gördünüz mü
İlaçsız adet olamazdım ben pcoluyum 2 aydır kullanıyorum adetimi düzene soktu 2 aydır adet olabiliyorum ama bebek için daha bi fayda göremedim canım inşallah oda olur bu ay.

Back
X