C life macun ile hamile kalan var mı

Bende 3 yılı devirdim. Bi çatlatma iğnesi ile ilk gebe kaldım 1 buçuk yıllık evliydim dış gebelik oldu diğer 2 aşılamam tutmadı bnde tüp bebek öncesi Rabbim vesile kılar inş bana diyerek başladım geçen ay hacamat yapıldı bu ayda kasığa sülük koycaz pcoslarda rahme yollanmıyo dediler

Bende 3 yılı devirdim. Bi çatlatma iğnesi ile ilk gebe kaldım 1 buçuk yıllık evliydim dış gebelik oldu diğer 2 aşılamam tutmadı bnde tüp bebek öncesi Rabbim vesile kılar inş bana diyerek başladım geçen ay hacamat yapıldı bu ayda kasığa sülük koycaz pcoslarda rahme yollanmıyo dediler
İnşallah sizde ve bendee olumlu sonuçlar alırız bizede faydası olur inşallah

Canım hamile kaldığın ay ani batmalar oluyormuydu.hiç akılda olmadığı an bi ağrı saplanıyor bugün konuşurken oldu nefesim kesildi ama saniyelikti çok merak ediyorum
Hayır adet günümde adet sancısı çektim rüyamda gördüm ve kalktım test yaptım:) sana şunu soylıyım her ay o kadar belirti aradım ki kendimde her belirtiyi hamilelik sandım hep erken test yaptım testlere inanmayip tekrar tekrar yaptim ama ne zaman ki kafami rahatlatip belirti aramadim o ay oldu.. sadece kaktigimda bas dönmesi olmuştu birkaç kere onu da hamilelik değildir diye geciştirmiştim rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende Clife vesilesiyle hamile kalanlardanim çikolata kisti problemi ve düşük amh

Maşallah 😍 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 Bende Clife sayesinde anne oldum Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲

Bu mesajı 10 Ekim 2023 tarihinde paylaşıp altta ikinci üyeliğiniz ile ...

Kızlar hamile kalmaya çalışıyorum uzun süredir Clife araştırıyorum kullanmayı düşünüyorum aranızda kullananlar var mı ? Bilgi verebilir misiniz?

14 Ekim 2023 tarihinde hamile kalmaya çalışmanız takdire şayan.

Böyle uyduruk ürünlerin inandırıcılığı bu kadar işte !

X