Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki kuzenimde hamile kaldı bnmde şuan 2. Kutum ağır pcosum bnde bekliyorum sonuçlarıC life macun kullanıp hamile kalan var mı pko var bende denemek istiyorum ama kimisinde adet düzenliği yapıyormuş kullanıp hamile kalan var mı aranızda
Bende kullanmayı düşünüyorum ama kimisinde adet düzenliği yapıyormuş ondan tedirginim biraz zaten pek düzenli değilİstikrarla devam etmek gerekiyor ama
Düzensiz olanlar bnm gibi hiç tereddüt etmesin 3 ay düzenli kullan sonra karar ver bence sen ne kadar zaman Dr istiyorsunBende kullanmayı düşünüyorum ama kimisinde adet düzenliği yapıyormuş ondan tedirginim biraz zaten pek düzenli değil
Ben Clife ile hamile kaldım insallah sende kalırsınC life macun kullanıp hamile kalan var mı pko var bende denemek istiyorum ama kimisinde adet düzenliği yapıyormuş kullanıp hamile kalan var mı aranızda
4 senedir 2 aşılama oldum doktor artık tüp bebek dedi tüp bebeğe gitmeden denemek istedimDüzensiz olanlar bnm gibi hiç tereddüt etmesin 3 ay düzenli kullan sonra karar ver bence sen ne kadar zaman Dr istiyorsun
İnşallahBen Clife ile hamile kaldım insallah sende kalırsın
Bende 3 yılı devirdim. Bi çatlatma iğnesi ile ilk gebe kaldım 1 buçuk yıllık evliydim dış gebelik oldu diğer 2 aşılamam tutmadı bnde tüp bebek öncesi Rabbim vesile kılar inş bana diyerek başladım geçen ay hacamat yapıldı bu ayda kasığa sülük koycaz pcoslarda rahme yollanmıyo dedilerİnşallah
İnşallah sizde ve bendee olumlu sonuçlar alırız bizede faydası olur inşallahBende 3 yılı devirdim. Bi çatlatma iğnesi ile ilk gebe kaldım 1 buçuk yıllık evliydim dış gebelik oldu diğer 2 aşılamam tutmadı bnde tüp bebek öncesi Rabbim vesile kılar inş bana diyerek başladım geçen ay hacamat yapıldı bu ayda kasığa sülük koycaz pcoslarda rahme yollanmıyo dediler
Canım hamile kaldığın ay ani batmalar oluyormuydu.hiç akılda olmadığı an bi ağrı saplanıyor bugün konuşurken oldu nefesim kesildi ama saniyelikti çok merak ediyorumBen Clife ile hamile kaldım insallah sende kalırsın
Hayır adet günümde adet sancısı çektim rüyamda gördüm ve kalktım test yaptım:) sana şunu soylıyım her ay o kadar belirti aradım ki kendimde her belirtiyi hamilelik sandım hep erken test yaptım testlere inanmayip tekrar tekrar yaptim ama ne zaman ki kafami rahatlatip belirti aramadim o ay oldu.. sadece kaktigimda bas dönmesi olmuştu birkaç kere onu da hamilelik değildir diye geciştirmiştim rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım hamile kaldığın ay ani batmalar oluyormuydu.hiç akılda olmadığı an bi ağrı saplanıyor bugün konuşurken oldu nefesim kesildi ama saniyelikti çok merak ediyorum
Maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bende Clife sayesinde anne oldum Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Kızlar hamile kalmaya çalışıyorum uzun süredir Clife araştırıyorum kullanmayı düşünüyorum aranızda kullananlar var mı ? Bilgi verebilir misiniz?
İki kuzenimde hamile kaldı bnmde şuan 2. Kutum ağır pcosum bnde bekliyorum sonuçları
Merhaba hamile kaldinizmiDüzensiz olanlar bnm gibi hiç tereddüt etmesin 3 ay düzenli kullan sonra karar ver bence sen ne kadar zaman Dr istiyorsun