Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende eşime keçi boynuzu pekmezi içiriyorum onda sorun yok ama bende kimyasal geçirdim ovitrella vurulunca c life çok önerdiler umarım işe yararBen , ikinci kutum bitmedi hamile kaldim, kist vs sorunum yok amh 0,79 du gecen sene bu zamanlar. Ayrica reglden sonra gun asiri degerlendirdik yumurtlama takibi yapmadan. Kocam da sikinti yok ama ona da keci boynuzu ozu icirdim
İnşallah bende kalırım kimyasal yaşadım bu ayBen kullandim 3 ay kullanirken yumurtlama belirtilerini cok net yasadim ama o donemde hamile kalamadim ekimde bitti kullanimim ben nisan sonu hamile kaldim.
Bir sans verin bence. Insallah kisa zamanda yeniden hamile kalir ve evlat sahibi olursunuzBende eşime keçi boynuzu pekmezi içiriyorum onda sorun yok ama bende kimyasal geçirdim ovitrella vurulunca c life çok önerdiler umarım işe yarar
İnşallahBir sans verin bence. Insallah kisa zamanda yeniden hamile kalir ve evlat sahibi olursunuz
C life ı nasıl kullandınız acaba adetten sonra mı başlanıyorBen , ikinci kutum bitmedi hamile kaldim, kist vs sorunum yok amh 0,79 du gecen sene bu zamanlar. Ayrica reglden sonra gun asiri degerlendirdik yumurtlama takibi yapmadan. Kocam da sikinti yok ama ona da keci boynuzu ozu icirdim
Regl gunu baslanip yumurtlama gunune kadar devam ediliyor, gelen reglle yeniden devam ediliyor, uc regl doneminden sonra ara veriliyorC life ı nasıl kullandınız acaba adetten sonra mı başlanıyor
Bilmiyordum çok teşekkür ederimRegl gunu baslanip yumurtlama gunune kadar devam ediliyor, gelen reglle yeniden devam ediliyor, uc regl doneminden sonra ara veriliyor
Siz yine de alacaginiz yere sorarsiniz onlar bilgi veriyorBilmiyordum çok teşekkür ederim
Bende bugün başladım inşallah işe yararBen , ikinci kutum bitmedi hamile kaldim, kist vs sorunum yok amh 0,79 du gecen sene bu zamanlar. Ayrica reglden sonra gun asiri degerlendirdik yumurtlama takibi yapmadan. Kocam da sikinti yok ama ona da keci boynuzu ozu icirdim