- 8 Nisan 2018
- 1.018
- 364
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
Gebelik düşünüyoruz 2 senedir olmuyor herşey yapıldı ama bir de c-life kullanıyım diyorum kullanıp memnun kalanlar varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayadır araştırıyorum kullanıp hamile kalanlar çok sipariş vermeyi düşünüyorum benMerak ettiğim bı konu bekliyorum![]()
Bende bu ay aşılama oldum 10.gun test yaptım negatif çıkmıştı saha beklemedeyim bat 13 mart eğer olumsuz olursa bende kullanmayı düşünüyorum sebebsiz infertilite bizimki 2 sene olmak üzereBayadır araştırıyorum kullanıp hamile kalanlar çok sipariş vermeyi düşünüyorum ben
Banada 2 sene oldu hsg histereskopi herşeyi oldum bu ay hasta olunca doktor gel dedi tedavi için hala adette olmadımBende bu ay aşılama oldum 10.gun test yaptım negatif çıkmıştı saha beklemedeyim bat 13 mart eğer olumsuz olursa bende kullanmayı düşünüyorum sebebsiz infertilite bizimki 2 sene olmak üzere
Hamile kalanlar o kadar çokki denemeye değer diye düşünüyorumBu ay reglidem sonra bende başlamayı düşünüyorum![]()
İnşallah gerek kalmaz da güzel haberler alirsin canim hiç klomen femara çatlatma ignesi falan kullandın miBanada 2 sene oldu hsg histereskopi herşeyi oldum bu ay hasta olunca doktor gel dedi tedavi için hala adette olmadım
Bende aynı şeyi düşündüm instagram hesaplarına sürekli bakıyorum o kdar çok varki cidden. Bu ay başlıcaktım aslında ben karar verene kadar regli bitti kaç gün gecti bıraktım öbür ayaHamile kalanlar o kadar çokki denemeye değer diye düşünüyorum
Canım bence saracoğlu incir havuc kürünü dene 1 senedir ugrastık olmadı o kürü yaptım bu ay hamileyimGebelik düşünüyoruz 2 senedir olmuyor herşey yapıldı ama bir de c-life kullanıyım diyorum kullanıp memnun kalanlar varmı
Ben Clife ile hamile kaldım. Pcovar 3 kere klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadı doktorum rahim filmi için 2000 tl istedi c life kullanıp olmazsa öyle cektirecektim çok şükür 2. Ayımda hamile kaldım sizlere de nasip olsun inşallahGebelik düşünüyoruz 2 senedir olmuyor herşey yapıldı ama bir de c-life kullanıyım diyorum kullanıp memnun kalanlar varmı
Ben Clife ile hamile kaldımMerak ettiğim bı konu bekliyorum![]()
Yaa gozunuz aydın rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin bı sıkinti varmiydi peki bide ne kadar kullandınız nasıl bişiBen Clife ile hamile kaldım![]()
Yok ne zaman kullanacak oldam doktor bir şey çıkardı başlayamadıkİnşallah gerek kalmaz da güzel haberler alirsin canim hiç klomen femara çatlatma ignesi falan kullandın mi
Hadi yaCanım bence saracoğlu incir havuc kürünü dene 1 senedir ugrastık olmadı o kürü yaptım bu ay hamileyim
Kalanlar varmış demekki gözünüz aydınBen Clife ile hamile kaldım![]()
canımHadi ya
Aminn evet sıkıntı pco vardı tedaviyle 6 ay uğraştık gebelik olmayı ca rahim filminden önce c life denemek istedim çok şükür 2. Ayda hamile kaldım doktor bile şaşırdıYaa gozunuz aydın rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin bı sıkinti varmiydi peki bide ne kadar kullandınız nasıl bişi![]()
Çok sevindim canım Rabb'im sagliklica kucağınıza almayı nasip etsinAminn evet sıkıntı pco vardı tedaviyle 6 ay uğraştık gebelik olmayı ca rahim filminden önce c life denemek istedim çok şükür 2. Ayda hamile kaldım doktor bile şaşırdıtadi biraz acımsı ama içinde cam balıda var şifa niyetine yedim çokta rahatsız etmedi
Hamile kalanlar cok olmus biz de sebepsız infertilite var bır kere asılama yapıldı tutmadı oyuzden bugun c life macun siparısı verdım ne kaybım olabılır ki sonucta dıye dusunerekGebelik düşünüyoruz 2 senedir olmuyor herşey yapıldı ama bir de c-life kullanıyım diyorum kullanıp memnun kalanlar varmı