- 5 Şubat 2018
- 36
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi gulnisayik
Merhaba bi sonuç aldınız mı rica etsem bilgi verebilir misiniz lütfenArkadaşlar aranızda c life bitkisel macunu kullananlar var mı? Onu kullanıp hamile kalanlar falan. 3 yıllık evliyim adetim her zaman düzensiz hamile kalamıyorum ama doktorlar sorun yok diyor. C life macunu duydum araştırdım sipariş verdim. Kullanmaya başlamadım daha. Sizden kullanıp olumlu sonuç alanlar var mı?
2 ay mı kullandınız?C life degil ama içeriği nerdeyse aynı gibi olan naturallen macun kullanmıştım, o ay ve sonraki ay ovulasyon testim cok koyu pik yapmıştı, 5 aydir bu kadar net bir koyuluk görmüyordum, son ay enfeksiyon tedavisi de olunca Allah'ın izniyle hamile kaldım. Hatta naturallen e şimdi folik asit de eklemişler sanırım, ben çevremde bircok kişiye tavsiye ediyorum çünkü yumurtayı kaliteli büyüttüğünü kendim yaşayıp gördüm
2 ay kullandım ama bende vajinal enfeksiyon vardı, son ay onun tedavisini olunca gebe kaldım. O ay da kullanıyodum macunu yani2 ay mı kullandınız?
Ben kullandım canım iki ay. Hamile kalamadım ve adet düzenimi de bozdu. Hiçbir sorunum yoktu benim. Şimdi naturallen kullanıyorum eşimle beraberArkadaşlar aranızda c life bitkisel macunu kullananlar var mı? Onu kullanıp hamile kalanlar falan. 3 yıllık evliyim adetim her zaman düzensiz hamile kalamıyorum ama doktorlar sorun yok diyor. C life macunu duydum araştırdım sipariş verdim. Kullanmaya başlamadım daha. Sizden kullanıp olumlu sonuç alanlar var mı?