Gebeliğe Hazırlık C Life bitkisel macun kullananlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulnisayik

Dava Kadını
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
36
22
27
Arkadaşlar aranızda c life bitkisel macunu kullananlar var mı? Onu kullanıp hamile kalanlar falan. 3 yıllık evliyim adetim her zaman düzensiz hamile kalamıyorum ama doktorlar sorun yok diyor. C life macunu duydum araştırdım sipariş verdim. Kullanmaya başlamadım daha. Sizden kullanıp olumlu sonuç alanlar var mı?

Selam bacim. Konuyla ilgili bir bilgim yok ama
.benzer bir soruyu birisi daha sormuş etiketliyorum buaraya belki yazan olurs aida faydalanır MarV-el MarV-el kardeşim Sende belki faydalanırsın yazan olursa..

Bu arada sormak istedim hiç soğan kürünu denedinmi? Bu sitede çok kadın var soğan kürüyle hamile kalan.. bende deniyroum ilkkez bu ay..

Clifemacunu duydum ama bu isler ticarete dönüştü insan kimseye güvenemiyor fayda gören de var gormeyende bende çok araştırdım çörek otu kuru yapmaya karar verdim bugün ilkgunum

Ben kullandım yüzüm sırtım heryerim sivilce doldu ama öyle normal sivilce gibi değil bildiğin koca koca ve irin dolu yaşım 38 hayatta sivilcem olmadı. Ben fayda görmedim ama her bünye aynı değil.. İnşallah sizde yarar🤲🏽

İnstagram sayfalarında çokça kullanip hamile kalanları paylaşıyorlar ama benim iki tanıdığım kullanıp fayda görmemişti açıkçası. Allah nasip edecekse herhangi birşeyi vesile kılıyor heralde. Forumda üst sağ köşede bir büyüteç işareti var, oraya c life yazıp konularda aratırsanız macunla ilgili yapılan tüm yorumları görürsünüz bir de öyle deneyin derim

Arkadaşlar aranızda c life bitkisel macunu kullananlar var mı? Onu kullanıp hamile kalanlar falan. 3 yıllık evliyim adetim her zaman düzensiz hamile kalamıyorum ama doktorlar sorun yok diyor. C life macunu duydum araştırdım sipariş verdim. Kullanmaya başlamadım daha. Sizden kullanıp olumlu sonuç alanlar var mı?
Merhaba bi sonuç aldınız mı rica etsem bilgi verebilir misiniz lütfen 🤍

C life degil ama içeriği nerdeyse aynı gibi olan naturallen macun kullanmıştım, o ay ve sonraki ay ovulasyon testim cok koyu pik yapmıştı, 5 aydir bu kadar net bir koyuluk görmüyordum, son ay enfeksiyon tedavisi de olunca Allah'ın izniyle hamile kaldım. Hatta naturallen e şimdi folik asit de eklemişler sanırım, ben çevremde bircok kişiye tavsiye ediyorum çünkü yumurtayı kaliteli büyüttüğünü kendim yaşayıp gördüm

C life degil ama içeriği nerdeyse aynı gibi olan naturallen macun kullanmıştım, o ay ve sonraki ay ovulasyon testim cok koyu pik yapmıştı, 5 aydir bu kadar net bir koyuluk görmüyordum, son ay enfeksiyon tedavisi de olunca Allah'ın izniyle hamile kaldım. Hatta naturallen e şimdi folik asit de eklemişler sanırım, ben çevremde bircok kişiye tavsiye ediyorum çünkü yumurtayı kaliteli büyüttüğünü kendim yaşayıp gördüm
2 ay mı kullandınız?

Ben kullandım canım iki ay. Hamile kalamadım ve adet düzenimi de bozdu. Hiçbir sorunum yoktu benim. Şimdi naturallen kullanıyorum eşimle beraber

X