Ç. Kistim var hamileyim!

smyygrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
208
56
35
Herkese merhabalar.. Çikolata kistimin var olduğunu öğrenince o kadarçok üzülüp ağladımki ve her ay adet olduktan sonra kendimi o kadar çok hırpaladımki size anlatamam. Bazı şeyleri yazmak istiyorum çünkü biliyorumki benim gibi olupta deli gibi yorun okuyan çok fazla arkadaşım var.
Evleneli bir sene olmuştu be biz artık bebeğimiz olsun istiyorduk.. Eylül ayında korunmayı bıraktık . Ekim ayının sonundada yani korunmayı bırakalı iki ay geçtikten sonrada dontora ttim hem çok şiddetli be yoğun adetim oluyordu hemde evlendikten sonra hiç muayeneye gitmemiştim. Doktor bana kist bar sende dei 3.7 cm resmen şok olmuştum hiç unutamıyorum ne kisti diye sorduğumda bana şimdi ben sana doğum kontrol hapı vericem eğerki birdahaki ay erirse basit kist erimemişse bakacağız dedi. Bir ay hap kullandıktan sonra tekrar gittim emar çektirdim ve tanısını koydu kistin 3.3 cm olmuş dedi ve çikolata kisti bı dedi . İstersen hemen alalım istersen hamile kal korunma dedi ama bununda zor olabileceğini söyledi tabi. İnternete girip araştırmaya başladı. Meğer ne çok bı durumdan sıkıntı çeken varmış çoğu gebe kalamadığını yazmış ağladım ağldım ağladım günlerce içim çıktı. Sonra soğan kürünü uyguladım iki ay. Her içişte dua ettim Allah ım sen şifa ver diye.. Doktor bana iki ay sonunda tekrar gel kontrole bakalım ne dırumda demişti .. İki ay geçti namazlarımda hep dua ettim Allah ım sen hayırlısıyla islama vatana millete hayırlı olacak sağlıklı bir evlat ver diye.. Sonunda dualarım kabul oldu ve şuanda kistim olmasına rağmen hamileyim.. Ayrıca bu ay kendimi hiç kasmadım hiç düşünmedim çocuğum olsun diye yani görev gibi bilerek ilişkiye girmedim.. Hayırlısı Rabbimden dedim.. Lütfen umutlarınızı yitirmeyin dua edin lütfenn.. Çok uzattım farkındayım ama belki umudunu kaybedenlere umut olurum belki..

Canım benim paylaştığım için çok teşekkürler bende de bu kistten var bende artık umudumu kaybediyorum ama böyle yazılar okuyunca içim açılıyor Allah bağışlasin canım sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin inşaallah biz olmayanlara da versin Rabbim

Kafaya takmamaya çalış canım inanaki Rabbime hiçbirşey engeldeğil.. Hepimizin sınavı farklı farklı..

çikolata kisti olupta kısa sürede hamile kalan bir sürü tanıdığım var... yani imkansız bişey değil zaten.... boşuna kendinizi hırpalayıp üzmüşsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…