- Konu Sahibi sismeborek
Meraba kızlar yine ben 12 haziranda tübüler memeden kaynaklanan asimetriyi düzelttirmek için sağ tarafa implant taktırmıştım 330 cc natrelle... ayrıntı fazla vermicem kimseye suç atma gibi bişi yapmaya çalışmıyorum isteyen arkadaşlar için profilimde ameliyat ayrıntılarım mevcut. 2. Haftadan sonra ağrılarım çok artti ve ikinci banyomdan sonra bazi dikis yerlerinden şakır şakır bi sıvı aktı. O sıvının tamamen temizlenmesi için iki kez operasyon geçirdim ve en sonunda silikon enfekte olduğundan dokulara zarar vermesinler diye çıkardılar. Ameliyatın başında diren takılmadığını belirtmek isterim. Bu benim başıma gelen şey gerçekten %1 ihtimalden de az olan bişeymiş reaksiyon sıvısı normalde herkeste olmasına rağmen bende biraz daha fazla olmuş bu da böyle acı bi deneyime neden olmuştur. Saolsun doktorum benimle çok yakindan ilgilendi o da anladigim kadariyla bunu tahmin etmemişti.. neyse benim için üzücü bi deneyim oldu yillardir eşit goguslerin hayalini kuruyodum fakat bunu tekrar yapabilmek için cesaretimi artık toparlayamıyorum çok ağrı çektim ve sonuç sıfırdan da kotu. Silikonu cikardiklari gogsum sarkik ve yaralarim iyilesemedigi icin kortizonlu krem kullanmaya basladim. Size tavsiyem doktorunuza iyi karar verin ve yapabilirseniz ozelde yaptirin doktorum hem cok ilgiliydi hem de acil mudahale edilebilmesi icin klinik olmasi iyi bisey. Ha bide ameliyat esnasinda diren takilmasi konusunu bi konusun bu tarz bi komplikasyon nadir de olsa sizin basiniza da gelebilir ve diren sivi birikmesini engelleyen biraz agrili ama saglikli biseydir. Hepinizi opuyorum