• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkardılar bebişimi çok mutsuzum

sismeborek

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
44
5
13
Ankara
Meraba kızlar yine ben :( 12 haziranda tübüler memeden kaynaklanan asimetriyi düzelttirmek için sağ tarafa implant taktırmıştım 330 cc natrelle... ayrıntı fazla vermicem kimseye suç atma gibi bişi yapmaya çalışmıyorum isteyen arkadaşlar için profilimde ameliyat ayrıntılarım mevcut. 2. Haftadan sonra ağrılarım çok artti ve ikinci banyomdan sonra bazi dikis yerlerinden şakır şakır bi sıvı aktı. O sıvının tamamen temizlenmesi için iki kez operasyon geçirdim ve en sonunda silikon enfekte olduğundan dokulara zarar vermesinler diye çıkardılar. Ameliyatın başında diren takılmadığını belirtmek isterim. Bu benim başıma gelen şey gerçekten %1 ihtimalden de az olan bişeymiş reaksiyon sıvısı normalde herkeste olmasına rağmen bende biraz daha fazla olmuş bu da böyle acı bi deneyime neden olmuştur. Saolsun doktorum benimle çok yakindan ilgilendi o da anladigim kadariyla bunu tahmin etmemişti.. neyse benim için üzücü bi deneyim oldu yillardir eşit goguslerin hayalini kuruyodum fakat bunu tekrar yapabilmek için cesaretimi artık toparlayamıyorum çok ağrı çektim ve sonuç sıfırdan da kotu. Silikonu cikardiklari gogsum sarkik ve yaralarim iyilesemedigi icin kortizonlu krem kullanmaya basladim. Size tavsiyem doktorunuza iyi karar verin ve yapabilirseniz ozelde yaptirin doktorum hem cok ilgiliydi hem de acil mudahale edilebilmesi icin klinik olmasi iyi bisey. Ha bide ameliyat esnasinda diren takilmasi konusunu bi konusun bu tarz bi komplikasyon nadir de olsa sizin basiniza da gelebilir ve diren sivi birikmesini engelleyen biraz agrili ama saglikli biseydir. Hepinizi opuyorum

Meraba kızlar yine ben :KK43: 12 haziranda tübüler memeden kaynaklanan asimetriyi düzelttirmek için sağ tarafa implant taktırmıştım 330 cc natrelle... ayrıntı fazla vermicem kimseye suç atma gibi bişi yapmaya çalışmıyorum isteyen arkadaşlar için profilimde ameliyat ayrıntılarım mevcut. 2. Haftadan sonra ağrılarım çok artti ve ikinci banyomdan sonra bazi dikis yerlerinden şakır şakır bi sıvı aktı. O sıvının tamamen temizlenmesi için iki kez operasyon geçirdim ve en sonunda silikon enfekte olduğundan dokulara zarar vermesinler diye çıkardılar. Ameliyatın başında diren takılmadığını belirtmek isterim. Bu benim başıma gelen şey gerçekten %1 ihtimalden de az olan bişeymiş reaksiyon sıvısı normalde herkeste olmasına rağmen bende biraz daha fazla olmuş bu da böyle acı bi deneyime neden olmuştur. Saolsun doktorum benimle çok yakindan ilgilendi o da anladigim kadariyla bunu tahmin etmemişti.. neyse benim için üzücü bi deneyim oldu yillardir eşit goguslerin hayalini kuruyodum fakat bunu tekrar yapabilmek için cesaretimi artık toparlayamıyorum çok ağrı çektim ve sonuç sıfırdan da kotu. Silikonu cikardiklari gogsum sarkik ve yaralarim iyilesemedigi icin kortizonlu krem kullanmaya basladim. Size tavsiyem doktorunuza iyi karar verin ve yapabilirseniz ozelde yaptirin doktorum hem cok ilgiliydi hem de acil mudahale edilebilmesi icin klinik olmasi iyi bisey. Ha bide ameliyat esnasinda diren takilmasi konusunu bi konusun bu tarz bi komplikasyon nadir de olsa sizin basiniza da gelebilir ve diren sivi birikmesini engelleyen biraz agrili ama saglikli biseydir. Hepinizi opuyorum
Çok geçmiş olsun cnm bende diren konusuna çok takıktım hiç istememiştim ama doktor takmış onlar çıkana kadar hemşirelerin başının etini yedimm ama hiç korktuğum gibi olmadı hiç acımadı

Meraba kızlar yine ben :KK43: 12 haziranda tübüler memeden kaynaklanan asimetriyi düzelttirmek için sağ tarafa implant taktırmıştım 330 cc natrelle... ayrıntı fazla vermicem kimseye suç atma gibi bişi yapmaya çalışmıyorum isteyen arkadaşlar için profilimde ameliyat ayrıntılarım mevcut. 2. Haftadan sonra ağrılarım çok artti ve ikinci banyomdan sonra bazi dikis yerlerinden şakır şakır bi sıvı aktı. O sıvının tamamen temizlenmesi için iki kez operasyon geçirdim ve en sonunda silikon enfekte olduğundan dokulara zarar vermesinler diye çıkardılar. Ameliyatın başında diren takılmadığını belirtmek isterim. Bu benim başıma gelen şey gerçekten %1 ihtimalden de az olan bişeymiş reaksiyon sıvısı normalde herkeste olmasına rağmen bende biraz daha fazla olmuş bu da böyle acı bi deneyime neden olmuştur. Saolsun doktorum benimle çok yakindan ilgilendi o da anladigim kadariyla bunu tahmin etmemişti.. neyse benim için üzücü bi deneyim oldu yillardir eşit goguslerin hayalini kuruyodum fakat bunu tekrar yapabilmek için cesaretimi artık toparlayamıyorum çok ağrı çektim ve sonuç sıfırdan da kotu. Silikonu cikardiklari gogsum sarkik ve yaralarim iyilesemedigi icin kortizonlu krem kullanmaya basladim. Size tavsiyem doktorunuza iyi karar verin ve yapabilirseniz ozelde yaptirin doktorum hem cok ilgiliydi hem de acil mudahale edilebilmesi icin klinik olmasi iyi bisey. Ha bide ameliyat esnasinda diren takilmasi konusunu bi konusun bu tarz bi komplikasyon nadir de olsa sizin basiniza da gelebilir ve diren sivi birikmesini engelleyen biraz agrili ama saglikli biseydir. Hepinizi opuyorum
Çok üzüldüm ya Allah ım şifa versin.20 gün oldu ben yaptıralı dren takılmadı.şimdilik bi sıkıntım yok şükür. Tekrardan çok çok geçmiş olsun

Ben de direnlerden çok korkuyordum. Bir tanesinde kan kurumuş biraz, onu çıkarırken canım çok yandı biraz bağırdım, diğerinde hiç acımadı. Çok geçmiş olsun size de, nadir de olsa böyle komplikasyonlar olabiliyor işte..

Çok üzüldüm ya Allah ım şifa versin.20 gün oldu ben yaptıralı dren takılmadı.şimdilik bi sıkıntım yok şükür. Tekrardan çok çok geçmiş olsun
teşekkür ederim güzelim sana da çok geçmiş olsun... umarım hiç sıkıntı yaşamazsın gerçi dren çıktıktan sonra pek bi komplikasyon olmaz heralde :) umarım gelecek yaza toparlanırım da bir kez daha şansımı denerim.. ama korkuyorum

Çok geçmiş olsun cnm bende diren konusuna çok takıktım hiç istememiştim ama doktor takmış onlar çıkana kadar hemşirelerin başının etini yedimm ama hiç korktuğum gibi olmadı hiç acımadı
diren sağlıklı bişeymiş işte keşke bana da takılsaydı ama çok nadir bi problem olduğu için haliyle doktorum da beklemiyodu sanırım.. sana da çok geçmiş olsun bu arada :))

Buradan devam yazışmak daha iyi olur. Geyik sohbeti değil çünkü haklısın.

Peki hiç testler yapıldımı sonradan. Belki vücudun yabancı maddeyi kabul etmiyordur. Buna yönelik bi konuşma oldumu doktorunla?

Bencede canım belki vücudun kaldırmadı yabancı cismi benim vücudum ikigebeliği kabul etmedi anlatamam çektiklerimi korkum vardı silikondan ya kabul etmezse diye çok şükür şimdilik birşey yok güzel gidiyor her işte hayır ara daha güzeli olur inş geçmiş olsun

Korkunç değil sanıldığının aksine.. Ameliyattan önce doktor ile görüşmemde dren kullanacağını öğrenmiştim. Ancak hiç üstüme düşmedim. Ne olduğunu dahî sormadım. Daha çok anestezi ile,, ameliyat bitimi yaşabileceğim zorlukları,, ağrıları düşünüyor ve araştırıyordum. Protezlerim takıldıktan sonra odama alındığımda doktorum gelip üzerimde birşeyleri karıştırıp karıştırıp gidiyordu. Ben tabi ameliyatın bittiği anesteziden uyandığım andan itibaren kahkalara boğuldum. Doktor şaşırdı neden ağlamıyorsun sen ya biraz mızmızlanır insan dediğini hatırlar gibiyim.. O gelip gelip kontrol ettiği şey drenler miş meğer :21: Sonradan anladım demek dren dedikleri şey buymuş diyip alıp elime incelemiştim. Tüp dolduğunda boşaltmak çok sıkıntı teşkil ediyordu benim için. Kokusu canımı alıyordu resmen tansiyon şeker ne varsa herşeyimi düşürüyordu. Ne zorlu bir süreçmiş uahu.. Annem sagolsun çok yardımcı oldu. O boşalttı geri kurdu dikkatli olmak gerekiyormuş tüp boşaltılırlen içeri hava girmemesi gerekiyormuş tüpün açılan kısmından. Yoksa ağrı yapar didiydi doktur:KK23: Takılmasını bilemiyorum uykudaydım,, çıkartılması konusunda gözünüzü korkutmam istemem ama benim başıma talihsiz bir olay gelmişti. Sol dren yerini küçük açmışlar sanırsam boru takılmış ve çıkmamıştı.. Doktor neşterle kesti eti boruyu çekti çok zor çıkmıştı.. Çığlıklarımı hatırlıyorum. Korkumdan 4 5 gün kalmıştı drenler.. Kanama bitsin hiç görmeyimle öyle çıkartsınlar dreni diyordum. Halbuki buda iyi birşey değilmiş. Kalması gereken süreç geçerse boru normal dikiş gibi kaynayabilirmiş deriyle. Belkide benim sol dren borusu bu yuzden zor çıktı.. Sana geçmiş olsun.. Senin adına üzüldüm ancak şans işi bu ameliyat olayı hepimizin başına birşeyler gelebiliyor. Sıfır sorun diye bişiii yok. Ancak senin ki en acısı olmuş. Büyük geçmiş olsun tekrardan ;)

Back
X