Z zzmprm Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 5 1 1 54 20 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #1 Bypass ameliyatı olan var mı? Ağrılar ne kadar zamanda geçiyor? Normal hayata dönüş ne zaman oluyor? İyileşme sürecinde neler hissettiniz?
Bypass ameliyatı olan var mı? Ağrılar ne kadar zamanda geçiyor? Normal hayata dönüş ne zaman oluyor? İyileşme sürecinde neler hissettiniz?
Muhittin Nirvana Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 10.716 20.054 598 20 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #2 Geçmiş olsun kendinize bakmaniza bagli 1 hafta 10gune normalleşirsiniz
Z zzmprm Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 5 1 1 54 21 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #3 Teşekkür ederim ama açık ameliyatta bu kadar sürede iyileşmek mümkün değil Siz kapalıyla karıştırdınız sanırım...
Teşekkür ederim ama açık ameliyatta bu kadar sürede iyileşmek mümkün değil Siz kapalıyla karıştırdınız sanırım...
KoyuGri 🐥 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 281 661 18 21 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #4 Benim kayınpederim geçirdi ama çok uzun sürdü onun iyileşmesi. Şeker hastası da kendisi. Hatta 2. Bi ameliyat daha oldu bacağından deri falan aldılar.
Benim kayınpederim geçirdi ama çok uzun sürdü onun iyileşmesi. Şeker hastası da kendisi. Hatta 2. Bi ameliyat daha oldu bacağından deri falan aldılar.
Ahtapot Anne Feeling lonely nowadays.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2013 4.385 1 5.606 358 21 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #5 Annem oldu, 27 sene önce 2 ay raporluydu Illa ki biraz zaman aliyor. Dinlenmenize beslenmenize dikkat etmenizle alakali
Annem oldu, 27 sene önce 2 ay raporluydu Illa ki biraz zaman aliyor. Dinlenmenize beslenmenize dikkat etmenizle alakali
Z zzmprm Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 5 1 1 54 23 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #6 KoyuGri .!.: Benim kayınpederim geçirdi ama çok uzun sürdü onun iyileşmesi. Şeker hastası da kendisi. Hatta 2. Bi ameliyat daha oldu bacağından deri falan aldılar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun şimdi nasıl peki*
KoyuGri .!.: Benim kayınpederim geçirdi ama çok uzun sürdü onun iyileşmesi. Şeker hastası da kendisi. Hatta 2. Bi ameliyat daha oldu bacağından deri falan aldılar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun şimdi nasıl peki*
Z zzmprm Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 5 1 1 54 23 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #7 Ahtapot Anne .!.: Annem oldu, 27 sene önce 2 ay raporluydu Illa ki biraz zaman aliyor. Dinlenmenize beslenmenize dikkat etmenizle alak Genişletmek için tıkla...
Ahtapot Anne .!.: Annem oldu, 27 sene önce 2 ay raporluydu Illa ki biraz zaman aliyor. Dinlenmenize beslenmenize dikkat etmenizle alak Genişletmek için tıkla...
Z zzmprm Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 5 1 1 54 23 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #8 Teşekkür ederim yorumunuz için.. Benim 2 ay olmak üzere ama çok zor bir süreç bitmek bilmiyr
KoyuGri 🐥 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 281 661 18 24 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #9 zzmprm .!.: Geçmiş olsun şimdi nasıl peki* Genişletmek için tıkla... zzmprm .!.: Teşekkür ederim yorumunuz için.. Benim 2 ay olmak üzere ama çok zor bir süreç bitmek bilmiyr Genişletmek için tıkla... Sağolun size de çok geçmiş olsun. Şuan çok iyi. Sadece çok ağırlık kaldırmasına müsade etmiyoruz o kadar başka hiçbir sıkıntısı yok. Bitecek, biraz sıkıntılı bi süreç biliyorum ama çoğu gitmiş azı kalmış inanın ki.
zzmprm .!.: Geçmiş olsun şimdi nasıl peki* Genişletmek için tıkla... zzmprm .!.: Teşekkür ederim yorumunuz için.. Benim 2 ay olmak üzere ama çok zor bir süreç bitmek bilmiyr Genişletmek için tıkla... Sağolun size de çok geçmiş olsun. Şuan çok iyi. Sadece çok ağırlık kaldırmasına müsade etmiyoruz o kadar başka hiçbir sıkıntısı yok. Bitecek, biraz sıkıntılı bi süreç biliyorum ama çoğu gitmiş azı kalmış inanın ki.
E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.725 4.450 103 31 24 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zzmprm #10 zzmprm .!.: Bypass ameliyatı olan var mı? Ağrılar ne kadar zamanda geçiyor? Normal hayata dönüş ne zaman oluyor? İyileşme sürecinde neler hissettiniz? Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.
zzmprm .!.: Bypass ameliyatı olan var mı? Ağrılar ne kadar zamanda geçiyor? Normal hayata dönüş ne zaman oluyor? İyileşme sürecinde neler hissettiniz? Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.