Gecem iyi olurdu kollarında uyusaydım,günüm aydın olurdu kollarında uyansaydım... Sen belki çoktan uyandın? Bittimi kahvaltın? Haydi güzel başla güne, anı yaşa takılma düne, unut geçmişi bak geleceğe. Bir gün yaşayarak mutlu uçan kelebeğe, hayatla tanışmadan gülen bebeğe... Doktor mutluluk yazdı reçeteye, gittik bulamadık eczaneye... Sence bu ilaç nerde? bence tam içimizde... Hayatı yaşa ince ince... küçük şeylerden mutlu olmayı bilinceee sorun çözülüveriyor benceee... senceee???...Bir öpücük günderiyorum sevgilim bak bir nefes kadar yanındayım ellerini tutuyorum sana sarılıyorum GÜNAYDIN sabahın ilk ışıklarıyla denize vuran ılık güneş... sevgililerin en güzeli... günümün güneşi... kalbimi esir alan sevgili... düşlerimin kaynağı... sevincim ve kederim... bugünde her zamanki gibi muhtacım sana hayatıma renk katan,her gece sabahı bana özleten biricik AŞKIM... Nerden geldiğini bilmediğim ama gitmesini hiç istemediğim serin rüzgar... Her konuşmada kalbime ayrı bi heycan veren meleğim... Her gün herşeyim olmayı başaran soluduğum hava, içtiğim su, yaşama sevincim benim Kelimelerin anlamını çoktan yitirdiği bir zamandayım... Hayatımda anlamını yitirmeyen tek şey sana duyduğum sevgidir... GÜNAYDIN 2. GÜNEŞıM