Byetta hakkında bilgisi olan?

ReceL

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
425
180
Merhaba,
Byetta'yı doktorum hiç bir yan etkisi yok diye verdi. Net ortamında çok fazla bilgi bulamadım.
Pankreas ve tiroid kanserine sebep olabilir gibi yazılar okuyorum. Korkudan başlayamadim ilaca. Doktorum ayda 7 kilo garantili falan dedi. Harika bir ilaç diye övüp durdu. Birde rapor çıkardı bana ücretsiz alıyorum. Normalde çok zormuş bunun raporunu cikarabilmek. Raporsuz zaten cok pahali bir igne. Midem de ülser olduğu için glukofen yerine verildi. Kullanan yada bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Bu arada doktorum endokrinoloji uzmanı..

Bu arada iğne insülin türü birşey.. Aşırı tokluk hissi falan veriyorMuş Muş Muş.. Dünya da 10 Türkiye de 5 yıldır kullanılıyorMuş :/

benim annem kullanmıştı insilün iğnesi olarak canım. zayıflattığı konusunda bir fikrim yok annemi zayıflatmamıştı

Ya ben bir zamanlar endokrinde calistim yanlis hatirlamiyorsam cok cok kilolu olan ve belli hastaliklarla kilosu olanlara veriliyordu zaten max. 2 defa rapor cikiyor ilki 6 aylik ikincisi 1 yillik yani 1 bucuk yil kullanilabiliyor.

Ben 1 haftadır kullanıyorum. sanki kilo verdirecek gibi. doktorum insülin direncim için verdi. aynı zamanda haşimato tiroid hastalığım var.

Merhaba bende igneye baslayali yirmi gun oldu. Simdilik şekerimi dusurmek disinda hicbir etkisini gormedim. Siz devam ettinizmi, varmi farkli bir gelişme? Yada baska kullanan varmi ?

bende insülin direnci vardı. açlık insülinim 8 den 4 e düştü. 3 kilo da verdim. fakat çok pahalı. raporu nasıl çıkarttınız bana rapor çıkmıyor dedi doktorum.

Benim sekerim 9,5 tu kiloya bagli goruldu. Belki o yuzden. Her doktorun ve hastanin durumuna gore degisiyordur eminim. Bir ayin sonunda 4 kilo verdim ama yuruyuste yapiyorum. Ondanmi ignedenmi bilemiyorum.

Istahsizlik yapmadi bende. Hic bir farkli etkiside yok. Bir bucuk aydir kullaniyorum ama zamanlami gosterecek etkisini bilmiyorum. Kizlar varsa kullanan yorum yapabilirmi. Internette bulamadim cunku kullanici yorumu.

Merhaba eşim bu iğneyi kullandığı için cevap vermek istedim. 3.5 ay önce başladı iğneye. Benim eşim 205 kg olarak gitti şu anda 10 kg verdi bu iğne ve glikofen sayesinde eylulde tahlileri yapilacak durumu isterseniz atabilirim arti diyet yapiyoruz kendim takip ediyorum ozellikle ben sizin bu yazınıza cevap vermek istedim. Eşimin mide ameliyatı olmasını istemedim bu yüzden tahlillerine bakıldı ve en önemlisi kendisi bu diyete girmek istedi. Belirtmeliyim ki iğne çok sıkı takip edilmeli ve dakika geçmemeli disiplinli bir 3 ay sürecinde yemekleri tencere şeklinde yerken şu anda bir tabak yemekle sadece benim koyduğum kadar yiyor. Iradesine sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…