• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

By Canonsu Photography

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
398
Bende sizlerle çektiğim bazı fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum,kusura bakmayın üzerine isim yazmak zorunda kaldım fotoğraflarımın hepsi çocuğum gibi :)) sanatçı sözüdür bu kimisi albümüne,kimisi kitabına,kimisi filmine çocuk muamelesi yapar benim içinde fotoğraflarım öyle..Neyse uzun lafın kısası fotoğraflarımın bir kısmını sizlere sunuyorum.Bunlar bir kısmı nişan,düğün,çocuk,canlı cansız varlık,portre çalışmalarımda var.Düğün derken fazla profesyonel olmasam da o konuda tanıdıklarımın düğün,nişan,kına fotoğraflarını çekiyorum.Amatörüm henüz fotoğraf uzun yol ister..Küçüklüğümden beri fotoğrafla ilgileniyorum ilk çektiğim manzara fotoğrafım sinop'ta bir köyde bildiğiniz direk :D tabi bunları aştım profesyonel makineye geçmeden önce dijitalle çalışıyordum ama buraya sadece 1 dijital çalışmamı koyucam diğerleri canon eos 500d çekimidir.Son 1 kaç senedir profesyonelle çalışıyorum.Amatörün elinden bu kadar gelir diyerek fotoğraflarımı paylaşıyorummm :16:

Dijital Sony

$bulutum.jpg

Çalışmalarım Canonsu

$istanbl.jpg
$snowisgrain.jpg
$bögrtlenm.jpg
$myhomes.jpg
$cicegm.jpg
$cicegm2.jpg
$ciceeeem.jpg
$ciceeeegm.jpg
$papatyaa.jpg
$cceeeeeeem.jpg

Eklentiler

• $yapraggm.jpg
    $yapraggm.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Fotoğraflar oldukça güzeller, ama isim yazma işini biraz abartmışsın gibi geldi bana. Böyle tam ortaya; boydan boya, fotoğraftaki detayları kapatmış. :)

düsüncen icin tesekkür :) ama genelde forumlarda vs. fotoğraflar sergilenirken üstüne üstüne yazarlar çalınınca kullanılamasın diye :D daha doğrusu çalınmasın diye.Ama fotoğraf sitesinde falan paylaşsam daha küçük yazardım :)

çalışmaların çok güzel ..ne demek istediğini anlıyorum ben de kitaplarımı paylaşamam mesela :) o kadar emek gösterip başka bi yerde fotoğrafları görmektense önlemini baştan almak en iyisi;)

çalışmaların çok güzel ..ne demek istediğini anlıyorum ben de kitaplarımı paylaşamam mesela :) o kadar emek gösterip başka bi yerde fotoğrafları görmektense önlemini baştan almak en iyisi;)

anlayışın ve beğendiğin için teşekkürler :)

çok teşekkür ederim canım =)

ellerine saglık tienen :) hepsiiii çok güzeller fotografcı doğulurrrr bence sonradan olunmaz <3 basarılar

cok tesekkurr ederımm :nazar:

Back