Aynen canım ben denedim gerçekten sabunsu bi kokusu var zencefil herzaman ki gibi kendini ilk başta belli ediyor zamanla sabunsu temiz ama etkileyici bi kokuya dönüşüyor.. Evet bu parfüm Bvlgari'nin dedirtiyor adama notaları çok hoş gerçekten.. :)Ayy kesin bu da sabunsu ferah bi kokudur çook merak ettim notalarını da begendim
Bakmanı tavsiye ediyorum canım inanılmaz etkileyici bir kokusu var notaları hoşuma gitmedi demişsin ama gerçekten güzel harmanlanmış.. Hiç bi parfüme benzemiyor.. :)Notaları hiç hoşuma gitmedi ama rastlarsam bakarım kokusuna.
Evet değil balım sabunsu bi kokusu var ama etkileyici bi yanı da var senin tarzın vanilyalı misk li olucak.. ben beğendim ama tabiki bi chance değil..ben de böyle şişeleri sevmıyorum yumurta gibi =)
görsel ve notalar da okyanus kokularını çağrıştırdı direk
kesın benım tarzım değil
Evet değil balım sabunsu bi kokusu var ama etkileyici bi yanı da var senin tarzın vanilyalı misk li olucak.. ben beğendim ama tabiki bi chance değil..
Aynen lokumumhıı bakı sabunsuymus ıste kuzum en fazla lıght blueden bıraz daha kadınsıdır baska nolucak =)
bana mistik koku olucak =)