Bvlgari

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.716
798
kızlar geçen yıl açık parfüm satan bir arkadaşımdan öneri üzerine bvlgari parfümü alıştım ama ismini hiç sormadım ....şimdi o arkadaşa ulaşmam imkansız ve ben o parfümü arıyorum kokusu hafif armani she andırıyodu ama her gittim yerde kokusunu soruolardı....belediyede işim vardı her gittim odada kadınlar anlaşmıs gibi soruyolardı yha bileniniz varmıdır yhaaaa:26:

bu şekilde öğrenmek çok zor olur.açık parfümün markası hangisiyse oraya git sor bence.onlar daha iyi bilir zaten bir ya da iki bvlgari nin açığı vardır çok yoktur.
ay bi de öğrenirsen buraya yaz merak ettim

BU zamana kadar hiç kullanmadığım Bvlgari'yi risk alıp internetten satın alıcağım.
Bvlgari kullanan bayanlar önerilerinize ihtiyacım var.
Bvlgari sanırım aradığım fresh, temiz kokuya sahip ama aklımda 2 tane var BLV II diğeri BLV, hangisini öneririsiniz?
1.mi, 2. mi?
Kokuları benzer mi ?Hangisi daha fresh?

1. BLV II

2. BLV

Son düzenleme:
Bvlgari bvl çok güzel bir koku. Diğerini bilmiyorum. Ama maalesef pek kalıcılığı yok.
Ben jasmin noir ve omnia crystalline kullanıyorum bvlgari'den. Jasmin noir daha ağır bir parfüm olduğu için kalıcı, diğeri değil. Hafif kokuları çabuk uçuyor.

Ayrıca yorumunu yaz lütfen siparişin eline geçince. Bvlgari ne olursa olsun çoook sevdiğim bir marka ve ben de alabilirim bvl ıı'yi. :)

Son düzenleme:
açık mavi olan yaz için hafif bi koku.pudralı-çiçeksi
koyu mavi olan sabunsu-baharatlı.temizlik kokusu gibi.içindeki zencefil notası yüzünden pek kullanamdım ben.

Bvlgari blv ll kokusu beni hayal kırıklığına uğrattı, benim fresh kriterlerime uymadı açıkcası. Ağır ve erkeksi geldi kokusu.

Nette parfümü araştırırken herkes pudramsı koku demiş ama o pudra kokusunu hiç alamadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…