Bvlgarı uc sıralı taslı alyans nereden alabılırım? Lutfen yardım edın!

LaJolie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
53
3
36
İsveç
Merhaba kizlar, nolursun bana yardimci olun!!! Okuduguma göre burda bir kac kisinin Bvlgari markali altin uc sira tasli alyansi var (asagdaki resimin yuzugu). Lutfen bunlari hangi sehirde hangi kuyumcuda aldigini söylermisiniz bide fiyatlari nekadar? Lutfenn yardim edin!

Eklentiler

• $img-thing.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 1.724
Canım ben istanbul avcılarda oturuyorum avcılardaki kuyumcularda var. Kapalı çarşıda da kesin bulursun.

Ne demek canım benim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :) fiyatları normal alyanslardan daha fazla. Bende bu tarz beğenmiştim annem o ne öyle su borularının tıpaları gibi dedi çok kalın dedi aklıma girdi bende resimdeki gibi incesinden istiyorum. Fiyatlarını biz sorduk 2000TL ile 3000TL arası değişiyor. Senin bu beğendiğin modelin çifti 2300TL dir diye tahmin ediyorum.

Benim beğendiğim model bu canım erkeği taşsız.Çiftine 2000TL dedi nakitte 1700 e bırakırım dedi kapalı çarşıdaki bi satıcı.

benim begendiğimin erkek için olanıda böyleydi canım düz.

Bu modelleride gördüm ama fiyatlarını sormadım canım. Birde ben altın sarısı istiyorum ama sarısı yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…