Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar bugün gittim baktım petit et mamans ı çok güzel bir koku. pudralı, vanilyalı hafif bir koku. kalıcı da sayılır yani uçup gitmedi bende hemen. bebek gibi kokmadı ama bebeksi bir koku. davidoff mu alsam bunu mu alsam karar veremedim sanırım bidaha gidip test edicem
Arkadaşım ben bu kokuyu strawberryden getirttim(indirim var diye) aralık 29da elime geçti ürün fakat ben hiç koklamadan almıştım kokuyu.Hiç tarzım çıkmadı Bir-iki kez sıktım beğenirmiyim acaba diye ama yok hiç ısınamadım eğer almayı düşünürsen ben sana satarım bunu parasını da konuşuruz hani yaralaılsın.İster gerçekten strawberryden aldığıma dair sana numaramı veririm alışveriş yapıp takip ettiğimiz numara oluyor ya o numarayı veririm haniiçin de rahat olmuş olur kutusu falan herşeyiyle kaldırdım duruyor.Hem de kısa sürede eline geçmiş olur ürünün cnm
hadi yaa ya hala kararsızım bilemiyorum ama eğer bvlgaride karar kılarsam sana measj atarım senden almam benim içinde iyi olur hem beklememiş olurum. teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için boshayallersmile
dolphinss Merhaba, ürün hala elinde mi? Ne kadar fiyatı?
Maalesef senden uzun süre cevap alamayınca bende aldım