BVLGARİ OMNİA PARFÜMÜMÜ SATIYORUM 65 ml

odecha

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
53
0
286
Denizli
Kızlar dün cok güvendiğim, hatta beyaz esyalarımı aldıgım bir internet sitesinden bvlgari omnia parfümüm geldi kutusunu acıp 1 fıs sıktım bayagı müdavimi olmasına ragmen benim aradıgım koku bu diildi bulundugum sehirde tester ını koklayamamıstım cok methini duydugum için almıstım.

Şimdi kullanmayacagım bir parfümün elimde kalmasını istemiyorum 120 tl ye aldım 100 tl ye satıyorum kargo sorun diil yeter ki bosuna parfüm almıs olmayayım..ilgilenenler var mı ?

Son düzenleme:
Hangi parfümle takas olacak peki ? Ayrıca aynı durumda mı ben hiç kullanmadım 1 fıs dediğim gibi...zaten direkt dusa girdim kokusu cıksın diye bana göre diil bu bvlgari..

parfüm bana uymuyosa kalmasının da bir anlamı yok.hepsinin yerine 1 tane olması kafi ... ilgilenne varsa özelden ulaşsın lütfen..
RALPH LAUREN orjinaldir.diğerleri avon oriflame ürünleri.. 15 numara ağzı açık kalmış o yüzden sızmış olmalı.3 kez fıslamamıştm bile.

Eklentiler

• $makyaj.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:

aaa koskoca istanbulda bu kokunun testeri nasil olmaz hayret ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…