Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar.............
green jade i var o daha güzel.benzer kokular ama daha bir kadınsı.şişesi aynı ama yeşil renkte olanı.bir kaç kişiye denettim green jade i daha çok beğeniliyor.bir de ona bakın isterseniz.yaza mutlaka alacağım...
Kizlar ben de cok seviyorum bu kokuyu. Parfumerici kiz koluma siktiginda asik olarak almistim. Canta boyu olarak 25 ml edp almistim. Cunku sadece aksamlari kullanmayi dusundugum bi parfumdu. Ama o nasil buram buram kokmadir ustumde saatlerce bana bile koktugu icin basimi cok agritti. Bana agir geldi malesef. Kizlar ben daha 2 hafta once acip sadece 2 kez kullandigim buparfumu satmak istiyorum. Orjinal birebir gercek koku. Yazik olacak evde duruyor( almak isteyen olursa bana ozelden ulasabilir. 2014 nisanda uretilmis ben de yeni actim ve koku bildiginiz gercek koku. Ilgilenen olursa yazin yaa. Yazik oyle kalicak bi kenarda
Aslinda haklisin bi sans daha vereyim:) daha hicbiseyimi satmadim zaten bi garip geldi boyle de:) ya millet hic kalici değil falan diyo migrenim de yok ki ama buram buram kokuyo bana. Ilk alirken sekerli gibi gelmemişti ama kullaninca sekerli gibi geldi. Sanirim bulantı yaptığı icin. Ben tek parfum kullanmiyorum o yuzden kucugunu aliyorum degisiklik olsun diye aldiklarimda. Ben asil olarak tresor in love kullaniyorum. Ruh halime gore de chloe by chloe var:) ozel aksamlar icin de alien var. Bu da boyle olunca moralim bozuldu acikcasi.25 ml çok azmış. Yoksa isterdim ben.
Çok seviyorum bu kokuyu.
İlk kullandığım zamanlarda midemi bulandırıyordu. Ciddi ciddi bulantı yaptı.
Bir şey bana ağır geldi içinde, ki ben edtsini kullanıyorum.
Ama sonra geçti o his. Şimdi çok fazla seviyorum. Koklamaya doyamıyorum.
Bence hemen satma. Biraz ara verip devam et tekrar. Hala aynı şeyi düşünürsen satarsın.
Aslinda haklisin bi sans daha vereyim:) daha hicbiseyimi satmadim zaten bi garip geldi boyle de:) ya millet hic kalici değil falan diyo migrenim de yok ki ama buram buram kokuyo bana. Ilk alirken sekerli gibi gelmemişti ama kullaninca sekerli gibi geldi. Sanirim bulantı yaptığı icin. Ben tek parfum kullanmiyorum o yuzden kucugunu aliyorum degisiklik olsun diye aldiklarimda. Ben asil olarak tresor in love kullaniyorum. Ruh halime gore de chloe by chloe var:) ozel aksamlar icin de alien var. Bu da boyle olunca moralim bozuldu acikcasi.
:) insallah dedigin gibi olur. 25 ml ama 70 tl verdim iste.. Sen yazlari mi kullaniyorsun kis mi bahar mi? Yazin kullaniyorum diyen cok insan gordum nette ama bana yaz icin cok cok agir geldi..Aynı notadan rahatsız olmuşuz. Bambulu bi nota var bu parfümde. Onun tatlımsı şekerli gibi kokusuydu benim midemi bulandıran da. Ama şu anda öyle düşünmüyorım. Şimdi çoook güzel, iç açıcı geliyor. O yüzden sıkıntı yapma, sen de seveceksin bence. Olmadı bi daha almazsın. Azıcık bi şey zaten 25lik. Bitirir geçersin.
:) insallah dedigin gibi olur. 25 ml ama 70 tl verdim iste.. Sen yazlari mi kullaniyorsun kis mi bahar mi? Yazin kullaniyorum diyen cok insan gordum nette ama bana yaz icin cok cok agir geldi..
Malesef oyle ama degiyorlar. Hem saglik acisindan hem de aroma cesitliligi acisindan hem ustunde kalip kokmasi hem de daha ekonomige geliyor aslinda. Kocamla ayni zamanda parfum aldik. Ben be delicious aldim 30luk. O da 50lik doldurma parfum aldi. Ben be deliciousu banyodan cikinca 4 fis sacima sıkıyorum gun boyu kokuyor. Esim sabah 10 fis siksa 1 saat sonra hicbirsey yok. Gecen hesapladik, ben 10 ml kullanmisim o 50 ml:) yani kesinlikle orjinal kullanmak daha iyiYazın kullanmaya başladım. İşte o vakitler yanlış yapmışım yazın kullanarak. O dönem bulantı yaptı zaten. Sonra kışın bir daha deneyeyim dedim aşık oldum kokuya. Şimdi yaz, kış, sonbahar, ilkbahar her zaman kullanılabilecek bir koku olduğunu düşünüyorum. Fikrim değişti.
Sendeki edp olduğu için daha ağır gelmiş olabilir.
İyi fiyata almışsın. Ben kenzo flower'ın 25 ya da 30luğunu 100 liraya almıştım geçen yaz. Netten almıştım üstelik. Mağazalarda çok daha pahalıdır. Orijinal parfümler öyle maalesef.
Bu arada kenzo flower kisin cok sevdigim bi kokudur. Agir ama kenzo yani , oyle olmasa kenzoya yakismaz vanilyayla birlesmis cicek bahcesini andiriyor bana. Elimde cok az kaldı bu kis onu bitiricem ama bi daha almicam. Gecen parfumeride acigi olmayan parfum istedigimi soyledigimde bana bi koku koklatti kadin. Dolce gabbana pour femme. Taklidi yapilamadigini soyledi. Ama kis icin gercekteb cok guzel kokuyor. Hatta aksam parfumu de olabilir. Isin ilginc yani sekerli cunku meyveli ama benim hosuma gitti nedense. Buram buram da kokuyor cok kalici. Bu kis parfumum buyuk ihtimal o olacak:)Yazın kullanmaya başladım. İşte o vakitler yanlış yapmışım yazın kullanarak. O dönem bulantı yaptı zaten. Sonra kışın bir daha deneyeyim dedim aşık oldum kokuya. Şimdi yaz, kış, sonbahar, ilkbahar her zaman kullanılabilecek bir koku olduğunu düşünüyorum. Fikrim değişti.
Sendeki edp olduğu için daha ağır gelmiş olabilir.
İyi fiyata almışsın. Ben kenzo flower'ın 25 ya da 30luğunu 100 liraya almıştım geçen yaz. Netten almıştım üstelik. Mağazalarda çok daha pahalıdır. Orijinal parfümler öyle maalesef.
Bu arada kenzo flower kisin cok sevdigim bi kokudur. Agir ama kenzo yani , oyle olmasa kenzoya yakismaz vanilyayla birlesmis cicek bahcesini andiriyor bana. Elimde cok az kaldı bu kis onu bitiricem ama bi daha almicam. Gecen parfumeride acigi olmayan parfum istedigimi soyledigimde bana bi koku koklatti kadin. Dolce gabbana pour femme. Taklidi yapilamadigini soyledi. Ama kis icin gercekteb cok guzel kokuyor. Hatta aksam parfumu de olabilir. Isin ilginc yani sekerli cunku meyveli ama benim hosuma gitti nedense. Buram buram da kokuyor cok kalici. Bu kis parfumum buyuk ihtimal o olacak:)
Malesef oyle ama degiyorlar. Hem saglik acisindan hem de aroma cesitliligi acisindan hem ustunde kalip kokmasi hem de daha ekonomige geliyor aslinda. Kocamla ayni zamanda parfum aldik. Ben be delicious aldim 30luk. O da 50lik doldurma parfum aldi. Ben be deliciousu banyodan cikinca 4 fis sacima sıkıyorum gun boyu kokuyor. Esim sabah 10 fis siksa 1 saat sonra hicbirsey yok. Gecen hesapladik, ben 10 ml kullanmisim o 50 ml:) yani kesinlikle orjinal kullanmak daha iyi