Bvlgari jasmin noir mi? Givenchy Organza mı? Versace crystal noir mi?

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
116
163
Kızlar parfum almaya karar verdim ama çok kararsız kaldım.bu 3 parfümü de deneme fırsatım yok malesef
Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
kalıcı ve farklı bir koku istiyorum.geçtiğim yerde kokumu bırakmak istiyorum yani :)
calvin klein euphoria kullanıyordum sıkıldım kokusu farklı olan ve en kalıcı olan hangisi sizce?

Valla benim için jasmin noir kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar şahane bir koku.
Versace crystal noir de aynı şekilde. Çok fazla güzeller.
Diğerini beğenmiyorum.

Ama gel gör ki denemeden alacak olman iyi değil tabii.
Herkesin zevki başka.
Euphoria'yı ben beğenmiyorum mesela. Sıradan geliyor.

Evet malesef denemeden alıcam Ve aldığımın kokusunun euphoria ya benzemesinden korkuyorum işte
canlı bir koku olsun istiyorum birde herkeste olmayan tabi.internetten araştırmalarıma göre bu üçü arasında kalmıştım.Fikirleriniz için çook teşekkür ederim :)
bir de bir soru tek bir parfüm alma şansınız olsaydı hangisini seçerdiniz :)
jasmin noir: 1 oy
crystal noir: 2 oy
organza : -
söylediklerinize göre sıralama yaparsam böyle oluyor :)
başka fikir vermek isteyen yok mu ? lütfenn bugün almak istiyorum artık şu parfümü :)

Bvlgari Jasmin Noir benim favorim. Ama Versace Crystal Noir de düşünebilirsin oda çok güzel.

Bvlgari Jasmin Noir benim favorim. Ama Versace Crystal Noir de düşünebilirsin oda çok güzel.
öyle mi canım senin sayfanı da takip ediyorum zevkine de güveniyorum ama
off offff hala alamadım bakıyorum nette bir o sayfa bir bu sayfa
diğerini de bir ay sonra alıcam ama öncelikli olan hangisi olacak

JASMİN NOİR ALDIM BAKALIM NASILMIŞ :)
YARDIMCI OLMAK İSTEYENLERE TEŞEKKÜR EDERİM :)

öyle mi canım senin sayfanı da takip ediyorum zevkine de güveniyorum ama
off offff hala alamadım bakıyorum nette bir o sayfa bir bu sayfa
diğerini de bir ay sonra alıcam ama öncelikli olan hangisi olacak
Ben olsam önceliği Bvlgari'ye verirdim ki verdim de:) Versace Crystal Noir de benim çok beğediğim istediğim bir parfüm ama henüz almadım. Annemde var eve gittiğim zaman ondan sıkıyorum:)

Ben olsam önceliği Bvlgari'ye verirdim ki verdim de:) Versace Crystal Noir de benim çok beğediğim istediğim bir parfüm ama henüz almadım. Annemde var eve gittiğim zaman ondan sıkıyorum:)
BENDE ÖNCELİĞİ ONA VERDİM YARIN ELİMDE İNŞALLAH ALINACAKLAR LİSTEMDE DE SIRADAKİ VERSACE

Jasmin noir kullanmayın bi ya :) :) :)
şaka şaka çok güzeldir kendisi
özel hissettirir ...kadın gibi kadın derler ya

Evet dun ulasti elime cokk guzel gercekten ama benim tenimde cok kalici olmadi sanirim ama hakkini vermek lazim

Kalıcılığı hemen anlaşılmıyor sanki bunun. =)
Biraz kullan da bakarsın.
Böyle her yerine sıkıp dışarı çıktığında nasıl olacak bakalım.

Versace Crystal Noir'ı da çok seveceksin eminim ki. =)

Bana hiç kokmuyormuş gibi geliyor ama kokuyormuş sanırım eşim onayladı
Şu an aklımı versace crystal'e taktım sıra onda
eminii severim

Jasmin noir'i koklayıp koklayıp bayılıyorumm nasıl kadınsı hoş kalıcı bir koku inşallah alabilirim ben de Çok güzel gerçekten iyi yapmışsın almakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…