Versace crystal noir canm :)
Evet malesef denemeden alıcamValla benim için jasmin noir kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar şahane bir koku.
Versace crystal noir de aynı şekilde. Çok fazla güzeller.
Diğerini beğenmiyorum.
Ama gel gör ki denemeden alacak olman iyi değil tabii.
Herkesin zevki başka.
Euphoria'yı ben beğenmiyorum mesela. Sıradan geliyor.
Hmm peki teşekkür ederimm :)Jasmin Noir'i seçerdim tabii ki.
Benim 1 numaram odur.
Bvlgari Jasmin Noir benim favorim. Ama Versace Crystal Noir de düşünebilirsin oda çok güzel.Kızlar parfum almaya karar verdim ama çok kararsız kaldım.bu 3 parfümü de deneme fırsatım yok malesef
Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
kalıcı ve farklı bir koku istiyorum.geçtiğim yerde kokumu bırakmak istiyorum yani :)
calvin klein euphoria kullanıyordum sıkıldım kokusu farklı olan ve en kalıcı olan hangisi sizce?
öyle mi canım senin sayfanı da takip ediyorum zevkine de güveniyorum amaBvlgari Jasmin Noir benim favorim. Ama Versace Crystal Noir de düşünebilirsin oda çok güzel.
Ben olsam önceliği Bvlgari'ye verirdim ki verdim de:) Versace Crystal Noir de benim çok beğediğim istediğim bir parfüm ama henüz almadım. Annemde var eve gittiğim zaman ondan sıkıyorum:)öyle mi canım senin sayfanı da takip ediyorum zevkine de güveniyorum ama
off offff hala alamadım bakıyorum nette bir o sayfa bir bu sayfa
diğerini de bir ay sonra alıcam ama öncelikli olan hangisi olacak
BENDE ÖNCELİĞİ ONA VERDİM YARIN ELİMDE İNŞALLAHBen olsam önceliği Bvlgari'ye verirdim ki verdim de:) Versace Crystal Noir de benim çok beğediğim istediğim bir parfüm ama henüz almadım. Annemde var eve gittiğim zaman ondan sıkıyorum:)
Jasmin noir kullanmayın bi ya :) :) :)
şaka şaka çok güzeldir kendisi
özel hissettirir ...kadın gibi kadın derler ya
Ulaştı mı yorumlarını bekliyorumm:)banane kullanıcam bile bugün ulaşıcakmış elime sabırsızlıkla bekliyorum
Evet dun ulasti elime cokk guzel gercektenUlaştı mı yorumlarını bekliyorumm:)
Evet dun ulasti elime cokk guzel gercektenama benim tenimde cok kalici olmadi sanirim ama hakkini vermek lazim
Bana hiç kokmuyormuş gibi geliyor ama kokuyormuş sanırım eşim onayladıKalıcılığı hemen anlaşılmıyor sanki bunun. =)
Biraz kullan da bakarsın.
Böyle her yerine sıkıp dışarı çıktığında nasıl olacak bakalım.
Versace Crystal Noir'ı da çok seveceksin eminim ki. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?