• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bvlgarı Chloe Vs Salvatore F.

scarlettjohansson

... billion euros
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
970
1.981
63
29
Salvatore ferragamo emozione

Chloe signature

Bvlgari pour femme

Bvlgari omnia crystalline

Vs bombshell

Bazılarını denemiştim ama aklımda pek kalmadılar unuttum nasıllar .
tekrar deneyeceğim
Ön fikir almak istiyorum
Özellikle Mascara Mascara

Pudramsı çiçeksi çok hafif te meyve dokunuşu olan kokuların aşığıyım
Böyle geçtiğim yerde kokum imzam gibi kalmalı kokum başdöndürücü büyüleyici olmalı :)
Hypnoss hypnotic poıson gibi kokular güzel ama hiç bana göre değiller çünkü migren illetim var ve bir koku bütün gün baş ağrısı çekmeme sebebiyet verebiliyor .
Burberry parfümlerini de beğenmiyorum
Versacelerden de sevdiğim çıkmadı
Chaneller niyeyse aşırı yapay geliyor burnuma

Pamuk gibi bulut gibi beni sarmalayan
Sıktığım anda ki büyüsü farklı 1 saat sonraki büyüsü çok farklı olan, değişken “durdukça güzelleşen “ güzelleştikçe daha çarpıcı daha da sevilen parfümleri seviyorum :))
Neroli kediotu pudra şakayık limon bunlar sevdiğim parfümlerin genelde içinde bulunan notalardan bazıları.

Şimdi bu söylediklerimden yola çıkarak bana yardımcı olurmusunuz

Lancome tresor midnight rose denediniz mi hic? Meyveli ciceksi pudramsi bi koku.ben normalde meyveli parfumlerden nefret ederim.sekerli parfumlerden de öyle.sadece cicek ve pudrali kokulari severim.lancome un icinde meyve olmasına ragmen bambaska bi hava cagristiyor bana.hosuma gidiyor kokusu.bayik bayik degil.denemenizi tavsiye ederim.

Narciso rodriguez fleur musc bu da gül ve pudra karışımı guzel bi koku bunuda deneyin.

Burberry kokularindan bende nefret ediyorum

Mesajınız için çok teşekkürler.notumu aldım tavsiyelerinizi mutlaka deneyeceğim
Peki değişken durdukça daha da güzelleşen parfümler biliyormusunuz ?

Salvatore ferragamo emozione

Chloe signature

Bvlgari pour femme

Bvlgari omnia crystalline

Vs bombshell

Bazılarını denemiştim ama aklımda pek kalmadılar unuttum nasıllar .
tekrar deneyeceğim
Ön fikir almak istiyorum
Özellikle Mascara Mascara

Pudramsı çiçeksi çok hafif te meyve dokunuşu olan kokuların aşığıyım
Böyle geçtiğim yerde kokum imzam gibi kalmalı kokum başdöndürücü büyüleyici olmalı :)
Hypnoss hypnotic poıson gibi kokular güzel ama hiç bana göre değiller çünkü migren illetim var ve bir koku bütün gün baş ağrısı çekmeme sebebiyet verebiliyor .
Burberry parfümlerini de beğenmiyorum
Versacelerden de sevdiğim çıkmadı
Chaneller niyeyse aşırı yapay geliyor burnuma

Pamuk gibi bulut gibi beni sarmalayan
Sıktığım anda ki büyüsü farklı 1 saat sonraki büyüsü çok farklı olan, değişken “durdukça güzelleşen “ güzelleştikçe daha çarpıcı daha da sevilen parfümleri seviyorum :))
Neroli kediotu pudra şakayık limon bunlar sevdiğim parfümlerin genelde içinde bulunan notalardan bazıları.

Şimdi bu söylediklerimden yola çıkarak bana yardımcı olurmusunuz

Omnia Crystal yeni aldım. Zamanla kokusu değişiyor :) cok beğenerek aldım şişeyi yarıladım. Ama artık kokusunu hissetmiyo gibi bişeyim. Burnum alıştı galiba.Etrafa yayılsın istiyorsan bu şıkkı ele anca dibine girmeleri lazım bu koku için.

Bvlgari Pour Femme bunu açık parfüm olarak deneme şansım oldu. Klasik yumuşatıcı gibi koktu burnuma orjinalde buna benzer kokuyorsa tercih etmezdim. Zaten 1994 yılında çıkmış bir koku illâ ki reformule olmustur ama ne bilim eskimeye başlamıştır artık modası cıks ele bunu ele

Chole Signature seçeneklerin arasından göz kırpan ben burdayım fark edilirligim yüksek diyen hafif pudra çiçek karışımı güzel bir parfüm bence :)

Vs bombshell yazlık çok önereni var ama henüz koklama fırsatım olmadı ne yazik ki ama en kısa sürede deneyeceklerim listesinde

Salvatore hakkında hiç fikrim yok ne yazik ki.

Benden bu kadar Hoppa

bvlgari pour femme çok Harika parfümdür . Başdöndürücü kokusu var,o kesin .

saint Laurent opıum önerebilirim . Ben değişik aşırı kokuları severim .ilk sıktığımda kimse beğenmedi. Ama bi zaman geçince dehşet seksi kokuyo . Tabi migreniniz varmış bilemedim .

Onun dışında miss dior vazgeçilmezim çiçeksi ve meyveli kokulu erkek arkadaşım çok beğeniyor,
tahrik ediciymiş:)

Jadore ferah kokulu ve kalıcılığı yüksek iz bırakacak bir parfüm .

Bu arada yaz olduğu için poison parfümü yerine kremini sürüyorum çok az biraz Yeterli oluyor :)

Merhaba etiketini yeni gördüm :) chloe signature şişelerce bitirdiğim ve üretimi devam ettikçe elimde bulunduracağım bir koku. Yalnız keskin bir kokusu var çok sıkılırsa rahatsız edebilir. Temiz çarşaf gibi kokuyor. Duştan sonra kulak arkama sıkıyorum bütün gün mutlu mutlu geziyorum :)
Emozione yi deli gibi indirim takip ederek çok isteyerek almıştım ama kısa sürede sıkıldım. Çok romantik, pudramsı, masum bir koku. Çabuk sıkıldım o yüzden daha karakteristik kadınsı kokulara yöneldim bu aralar.
Omnia yı düşünmeden alırım. Bu da çok istediğim bir koku. Emozione den daha karakteristik bence. Bvlgari hakkında pek bir fikrim yok.
Bombshell istiyorsan gidip kotondan pink crystal al acayip benziyor.

bvlgari pour femme çok Harika parfümdür . Başdöndürücü kokusu var,o kesin .

saint Laurent opıum önerebilirim . Ben değişik aşırı kokuları severim .ilk sıktığımda kimse beğenmedi. Ama bi zaman geçince dehşet seksi kokuyo . Tabi migreniniz varmış bilemedim .

Onun dışında miss dior vazgeçilmezim çiçeksi ve meyveli kokulu erkek arkadaşım çok beğeniyor,
tahrik ediciymiş:)

Jadore ferah kokulu ve kalıcılığı yüksek iz bırakacak bir parfüm .

Bu arada yaz olduğu için poison parfümü yerine kremini sürüyorum çok az biraz Yeterli oluyor :)
Bvlgari için söylediklerinden yola çıkarak çok güzel olduğunu hayal ettim bi an :)
Jadore elimde var ferah güzel ama fazla çiçek ve tekdüze gibi geliyor bana sabah sıktığımda neyse akşamki koku o . Kalıcılığı güzelliği tabii tartışılmaz
miss dior mu bvlgari klasik mi desem ?
Bvlgari için internette hacı misi gibi kokuyor benzetmesi yapmışlar
Kullanmış olduğunu düşünerek soruyorum hacı misi gibi ağır bi kokusu mu var acaba

Son düzenleme:
Merhaba etiketini yeni gördüm :) chloe signature şişelerce bitirdiğim ve üretimi devam ettikçe elimde bulunduracağım bir koku. Yalnız keskin bir kokusu var çok sıkılırsa rahatsız edebilir. Temiz çarşaf gibi kokuyor. Duştan sonra kulak arkama sıkıyorum bütün gün mutlu mutlu geziyorum :)
Emozione yi deli gibi indirim takip ederek çok isteyerek almıştım ama kısa sürede sıkıldım. Çok romantik, pudramsı, masum bir koku. Çabuk sıkıldım o yüzden daha karakteristik kadınsı kokulara yöneldim bu aralar.
Omnia yı düşünmeden alırım. Bu da çok istediğim bir koku. Emozione den daha karakteristik bence. Bvlgari hakkında pek bir fikrim yok.
Bombshell istiyorsan gidip kotondan pink crystal al acayip benziyor.
Chloe yi haftasonu deneme şansım oldu ama ben beğenemedim :( halbuki öyle övülen methedilen bi parfümdü büyük hayal kırıklığı yaşadım
Chloe love da aşırı pudramsı boğucu geliyor bana
Kullandığın için soruyorum canım Emozione sence Chloe love a mı yoksa lacoste pour femme e daha yakın ?

Bvlgari pour femme bir ara deli gibi merak ediyordum. DP den denedim, malesef hiç beğenmedim. Ama tahminime göre orijinali çok güzellll. Denerseniz buraya yazın mutlaka .

Bvlgari için söylediklerinden yola çıkarak çok güzel olduğunu hayal ettim bi an :)
Jadore elimde var ferah güzel ama fazla çiçek ve tekdüze gibi geliyor bana sabah sıktığımda neyse akşamki koku o . Kalıcılığı güzelliği tabii tartışılmaz
miss dior mu bvlgari klasik mi desem ?
Bvlgari için internette hacı misi gibi kokuyor benzetmesi yapmışlar
Kullanmış olduğunu düşünerek soruyorum hacı misi gibi ağır bi kokusu mu var acaba
Onu yazanlar bence bvlgarinin yan sanayi ürününü kullanmıştır :) hani bir film vardı parfüm diye . Adamı linç etmek isteyen bir toplum vardı ve adam parfüm sıkınca herkes kendinden geçiyordu . Bana öyle bir his veriyor :)
Ben çok beğeniyorum . Her parfüm herkeste hoş durmaz bu da bir gerçek tabii. Yani hacı misi gibi kokmuyor emin ol buna .

Onu yazanlar bence bvlgarinin yan sanayi ürününü kullanmıştır :) hani bir film vardı parfüm diye . Adamı linç etmek isteyen bir toplum vardı ve adam parfüm sıkınca herkes kendinden geçiyordu . Bana öyle bir his veriyor :)
Ben çok beğeniyorum . Her parfüm herkeste hoş durmaz bu da bir gerçek tabii. Yani hacı misi gibi kokmuyor emin ol buna .
Bvlgari pour femme yakın zamanda mi kullandınız? Bu koku reformule edildi mi biliyor musunuz? Bir de bu parfüm kolay bulunmuyor sanırım, siz nereden aldınız?

Ben bvlgari pour femmenin vucut losyonunu kullandim...parfumunu bilemem ama losyonun kokusu kotuydu bence...
35 yas ustu 90lardan kalma bir koku gibime geldi...

Bvlgari pour femme yakın zamanda mi kullandınız? Bu koku reformule edildi mi biliyor musunuz? Bir de bu parfüm kolay bulunmuyor sanırım, siz nereden aldınız?
En son 4 ,5 ay oluyor kullanalı . Reformule edildiğini duymadım . Ben de hissetmedim .kokulara karşı duyarlıyımdır , anlarım diye düşünüyorum :). İlki hediye gelmişti fransadan, çok beğenip , ikincisini de daha sonra , sevilden Almıştım .

Chloe yi haftasonu deneme şansım oldu ama ben beğenemedim :KK43: halbuki öyle övülen methedilen bi parfümdü büyük hayal kırıklığı yaşadım
Chloe love da aşırı pudramsı boğucu geliyor bana
Kullandığın için soruyorum canım Emozione sence Chloe love a mı yoksa lacoste pour femme e daha yakın ?
kesinlikle lacoste derim. soğuk boğucu bir pudra değil emozione

En son 4 ,5 ay oluyor kullanalı . Reformule edildiğini duymadım . Ben de hissetmedim .kokulara karşı duyarlıyımdır , anlarım diye düşünüyorum :). İlki hediye gelmişti fransadan, çok beğenip , ikincisini de daha sonra , sevilden Almıştım .
Cevabın için çok teşekkür ederim, fırsat bulursam mutlaka denemek istiyorum. Peki kalıcılığı ve silajı hakkında biraz daha detay verebilir misin?
(Kusura bakma çok soruyorum ama, bu parfümü kullanan fazla kişi yok sanırım hazır seni bulmuşken sorayım bari :KK23:)

Cevabın için çok teşekkür ederim, fırsat bulursam mutlaka denemek istiyorum. Peki kalıcılığı ve silajı hakkında biraz daha detay verebilir misin?
(Kusura bakma çok soruyorum ama, bu parfümü kullanan fazla kişi yok sanırım hazır seni bulmuşken sorayım bari :KK23:)
Nedemek :) kalıcılığı ve silajı yüksek cezbedici bir koku kıyafetini çıkarmassan 1 hafta bile o koku gitmez :) ama sana silajı çok yüksek bir parfüm daha önerebilirim poison şu anda onu kullanıyorum tapıyorum o kokuya da .

Son bişey daha soracağım
bi kaç saat geçtikten sonra değişen güzelleşen bi kokumu bvlgari
Listemi hemen hemen oluşturdum bile şimdiden çoook teşekkürler :)

Back