Bilmiyorum ki . Geldiğinde donuk halde değildi .Ne kadar sürede ve nerden geldi, buzluktan çıkarılıp mı size gönderildi?
Bence taze balıktır ve soğuk kalsın diye içine buz koymuşlardır. Bu durumda buzluğa atabilirsinİzmir’den Ankara’ya geldi
İşte ben de çok korkarım balık tavuk olayından . Zaten sabah bir posta pişirip bahçedeki bebeklere verdimBen olsam riske atmadan henüz tazeyken bu akşamlık pişirir, yerim. Kalanını tazeliği geçmeden kedilere köpeklere veririm.
Sormadınızmı tazemi donmuşmu diyeBilmiyorum ki . Geldiğinde donuk halde değildi .
Hediye olarak gelince sormadımSormadınızmı tazemi donmuşmu diye
Sorabilirsiniz ayıp olmaz ki.Hediye olarak gelince sormadım
Balık zehirlenmesi fenadır. Arayın sorun donuk mu gönderdiniz yoksa bayatlamasın diye buza mı koydunuz diye. Eğer 2. Siyse dondurursunuzSormadınızmı tazemi donmuşmu diye
Ben de zaten o sebeple tereddüt etmiştimEğer buzluysa ve çözüldüyse hayatta buzluğa atmam ben . Kaldı ki İzmir Ankara arası o şekilde gelen balığı de yemem sanırım
Ben olsam riske atmadan henüz tazeyken bu akşamlık pişirir, yerim. Kalanını tazeliği geçmeden kedilere köpeklere veririm.
Yani ben giyiyorum bir şeyi çözüp vazgeçersem de dondurup tekrar çözüp yitiyorumMerhabalar ,
Bugün bize şehir dışından 5 kilo kadar balık gönderildi fakat geldiğinde ( buz torbasıyla gönderilmiş ) , balıklar donmuş halde değildi . Muhtemelen yolda çözüldü buzu .
Şimdi bu balıkları tekrar donduramam, israf olmasını da istemem . Hepsi pişirildikten sonra buzluğa atılsa tekrardan zehirleme yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?