- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 32
-
- Konu Sahibi buzmavileylak
Olabilir cnm yani toplu alisveris yaptigimiz icin indirim oldu normal hali 9 du 8.5 a alindi diye biliyorum sunta kaplama degil mdf ondn fiyatliydi biraz bu modeller normalde daha uyguna da varçokmuşş canıım o kadar değil benim bildiğim kadarıyla karışmış olabilir:)
Çok tesekkur ederim cnmmmmm cok saol :) simdi sira aksesuarda:)))güle güle kullan canım cok güzel yatak odan
Hehehhe bende cok seviyorum onu her odanın ruhunun baska olmasini seviyorum mutfagim biraz retro olacak :))güle güle kullan canım her şeyini ben kırmızı çaydanlığını çok beğendim bir çaykolik olarak :)
Tesekkur ederim saolunn domates sarimsak sogan kutulari tefalden alindi yarim kalan artan seyleri bozmadan sakliyormus atmamak icin :)hepsini güle güle kullanın
o domates ve sarımsak şeyleri nedir acaba ?
evet canım o yüzden çok geldi çünkü benimde nette beğendiğim modeller oldu genelde en pahalı 7.500 filan oluyordu toplamda eşyalarınız kaça mal oldu?Olabilir cnm yani toplu alisveris yaptigimiz icin indirim oldu normal hali 9 du 8.5 a alindi diye biliyorum sunta kaplama degil mdf ondn fiyatliydi biraz bu modeller normalde daha uyguna da var
Tesekkur ederim saolunn domates sarimsak sogan kutulari tefalden alindi yarim kalan artan seyleri bozmadan sakliyormus atmamak icin :)
hehe evet ev önemli biz tam istediğimiz gibi döşeyemedim maddi nedenlerden dolayı ama kutu gibi evimi seviyorum daha kötü durumda hiç bir şeyi stediği gibi olmayanlar var ALLAH onlara daha iyisini versin Rabbim güzel günlerde yaşamanı nasip etsin evinde canımHehehhe bende cok seviyorum onu her odanın ruhunun baska olmasini seviyorum mutfagim biraz retro olacak :))
23 bin toplam pesin 19 bin canimevet canım o yüzden çok geldi çünkü benimde nette beğendiğim modeller oldu genelde en pahalı 7.500 filan oluyordu toplamda eşyalarınız kaça mal oldu?
Sac kurutma makinemi aldim hatta actim kullaniyorum ahhah.f bi kuafor arkadasimin tavsiyeseyle hepsiburadadsn ventosa marka bi sac kurutma makinesi aldim canim camasir kurutmaligimi almadim cunku kurutma makinesi almakl ihtimalimiz var belki alirsak diye sona sakladımbirde saç kurutma makinesi ve çamaşır kurutmalığı aldın mı canım çeyizine?
Cok tesekkur ederim canım amin insallah cok saollhehe evet ev önemli biz tam istediğimiz gibi döşeyemedim maddi nedenlerden dolayı ama kutu gibi evimi seviyorum daha kötü durumda hiç bir şeyi stediği gibi olmayanlar var ALLAH onlara daha iyisini versin Rabbim güzel günlerde yaşamanı nasip etsin evinde canım
tama canım sanırım bende kuaförlerin kullandığı saç kurutma makinelerinden alıcam ventosa marka birtane beğendim ama o 150 liraydı şimdi onu alamam fön makinesiyle çamaşır kurutma askılığına 150 ayırdım çünkü:) teşekkür ederim buaradaSac kurutma makinemi aldim hatta actim kullaniyorum ahhah.f bi kuafor arkadasimin tavsiyeseyle hepsiburadadsn ventosa marka bi sac kurutma makinesi aldim canim camasir kurutmaligimi almadim cunku kurutma makinesi almakl ihtimalimiz var belki alirsak diye sona sakladım
beyaz eşyayla birliktemi sadece mobilyalar mı?23 bin toplam pesin 19 bin canim
Sadece mobilyalar beyaz esyalar ayribeyaz eşyayla birliktemi sadece mobilyalar mı?
o kadar oluyor mu yaaa mobilyalar ben mobilyalarla beyaz eşyaya 20 bin düşünmüştüm netten araştrdğm kaadaryla tabiSadece mobilyalar beyaz esyalar ayri
canım tabıkı 20 bınede alabılırsınız 10 bıne bıle alabılırsın hepsını secenek cok yanı her turlu bulursuno kadar oluyor mu yaaa mobilyalar ben mobilyalarla beyaz eşyaya 20 bin düşünmüştüm netten araştrdğm kaadaryla tabi
tabii öyle ama country tarzı diğer modellere göre daha pahalı diye biliyorum...canım tabıkı 20 bınede alabılırsınız 10 bıne bıle alabılırsın hepsını secenek cok yanı her turlu bulursun