Buzmaviii Çeyizleriiiiii :))

çokmuşş canıım o kadar değil benim bildiğim kadarıyla karışmış olabilir:)
Olabilir cnm yani toplu alisveris yaptigimiz icin indirim oldu normal hali 9 du 8.5 a alindi diye biliyorum sunta kaplama degil mdf ondn fiyatliydi biraz bu modeller normalde daha uyguna da var

Olabilir cnm yani toplu alisveris yaptigimiz icin indirim oldu normal hali 9 du 8.5 a alindi diye biliyorum sunta kaplama degil mdf ondn fiyatliydi biraz bu modeller normalde daha uyguna da var
evet canım o yüzden çok geldi çünkü benimde nette beğendiğim modeller oldu genelde en pahalı 7.500 filan oluyordu toplamda eşyalarınız kaça mal oldu?

Hehehhe bende cok seviyorum onu her odanın ruhunun baska olmasini seviyorum mutfagim biraz retro olacak :))
hehe evet ev önemli biz tam istediğimiz gibi döşeyemedim maddi nedenlerden dolayı ama kutu gibi evimi seviyorum daha kötü durumda hiç bir şeyi stediği gibi olmayanlar var ALLAH onlara daha iyisini versin Rabbim güzel günlerde yaşamanı nasip etsin evinde canım

birde saç kurutma makinesi ve çamaşır kurutmalığı aldın mı canım çeyizine?
Sac kurutma makinemi aldim hatta actim kullaniyorum ahhah.f bi kuafor arkadasimin tavsiyeseyle hepsiburadadsn ventosa marka bi sac kurutma makinesi aldim canim camasir kurutmaligimi almadim cunku kurutma makinesi almakl ihtimalimiz var belki alirsak diye sona sakladım

Cok tesekkur ederim canım amin insallah cok saoll

tama canım sanırım bende kuaförlerin kullandığı saç kurutma makinelerinden alıcam ventosa marka birtane beğendim ama o 150 liraydı şimdi onu alamam fön makinesiyle çamaşır kurutma askılığına 150 ayırdım çünkü:) teşekkür ederim buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…