- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.506
-
- Konu Sahibi buzmavileylak
Tanıdık gelmişti ondan sordum , bu hafta kupa askılığı veriyorda bu tarz kalpli , takım yapim diyorum bulabilir miyim acaba ya , çok beğendimTeşekkür ederim canım bu pecetelık englısh homedan :)
canım ben 2 sezon once aldım bunu ama outlet kısmında bulabılırsın eskı urunlerıTanıdık gelmişti ondan sordum , bu hafta kupa askılığı veriyorda bu tarz kalpli , takım yapim diyorum bulabilir miyim acaba ya , çok beğendim
Çok teşekkürler , bulamadım ya neyse inşallah bu tarz bişi çıkar yinecanım ben 2 sezon once aldım bunu ama outlet kısmında bulabılırsın eskı urunlerı
inşallah cnm yenı sezon baya renklı ama artık beyaz agırlıklı calısmalılarÇok teşekkürler , bulamadım ya neyse inşallah bu tarz bişi çıkar yine
dimi ama bende bayılıyorum engenlish home ürünlerine , markofoniyede bak istersen çok güzel kampanya var mutfak ürünlerindeinşallah cnm yenı sezon baya renklı ama artık beyaz agırlıklı calısmalılar
bakayım canım saoldimi ama bende bayılıyorum engenlish home ürünlerine , markofoniyede bak istersen çok güzel kampanya var mutfak ürünlerinde
cnm bı bak burayaTanıdık gelmişti ondan sordum , bu hafta kupa askılığı veriyorda bu tarz kalpli , takım yapim diyorum bulabilir miyim acaba ya , çok beğendim
bu bambuları nerden aldın cnm bir de banyo setini
inşallah canım bende ck begenıyorum country tarzını ama salonda tercıh etmedım her yerın aynı olması bı sure snra sıkabılır dıye dusundm o yuzden salonu daha modern spor bı takım terch ettmmsüperrr canım nasip olursa bende country tarzı istiyorum evimi:)
sıkılacağımı düşünmüyorum ben yaaa hatta aşığıyım country tarzının...kaça ve nereden aldınız buaradainşallah canım bende ck begenıyorum country tarzını ama salonda tercıh etmedım her yerın aynı olması bı sure snra sıkabılır dıye dusundm o yuzden salonu daha modern spor bı takım terch ettmm
sanırım 8.5 du . cunku hepsini ordna aldk karıstı bırazsıkılacağımı düşünmüyorum ben yaaa hatta aşığıyım country tarzının...kaça ve nereden aldınız buarada
8.5 derken anlamadım canım?sanırım 8.5 du . cunku hepsini ordna aldk karıstı bırazhomeart markası cnm
8.5 milyar canim8.5 derken anlamadım canım?
çokmuşş canıım o kadar değil benim bildiğim kadarıyla karışmış olabilir:)8.5 milyar canim
güle güle kullan canım cok güzel yatak odanVeeeee yatak odammmmm:) evimdeki tek country yatak odam olcsk:)Eki Görüntüle 1481355 Eki Görüntüle 1481357 Eki Görüntüle 1481358