Buzmaviii Çeyizleriiiiii :))

Alamutfak.com 20 cm ve 24 cmlik var orda canım istersen bakabilirsin benimkinin markası wmf dgl gorseli yoktu buna cok benzer diye bunu yukledim wmf alsmutfskts var ama

sağol canım, baktım alamutfak'takilere sadece silikon tabanlısını getirmişler, ben özellikle altı çelik olanı arıyorum ki benmari için de tencere üstünde kullanabileyim, sen fotoğrafını koyunca wmf satan bilmediğim yerler var sandım heyecan yaptım:) ekmek sepetini de alacağım bulursam.

Canim aklimda o zaman gorursem sana haber veririm :) ben migrostan aldim altids çelik guzel baya wmf gorursem soleyim ekmek sepeti nasıl wmfnin brabantia dusunuyorum bende aslinds

bayıldım ya sana hepsi çok güzel leoparlı nevresim hariç, leoparı da ben sevmediğimden yani yanlış anlama , ince bir zevkin var hepsini beğendim

bayıldım ya sana hepsi çok güzel leoparlı nevresim hariç, leoparı da ben sevmediğimden yani yanlış anlama , ince bir zevkin var hepsini beğendim
canım çok teşekkür ederimm :) leoplarlı nevrsım benım tercıhım degıl malesef annelerı kırmamak adına :))))

Hheheh güvecim olmadan asla :)

Plastige karşıyım cam hazırlık kapları aldım :)

Malzeme Spatulası

mınnos kurdanlık :)

Herşey çok güzel güle güle kullanın

Bu peçeteliği nerden aldınız acaba hatırlıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…