- Konu Sahibi buzmavileylak
Tebrik ederim. Mutlulukla kullanin. Kitchen markasi sanirim ama o mavi soup yazan tencerelerinizin boyutu nedir acaba? Bende dusunuyorum ama canli olarak gormedigimden emin degilim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim. Ben onlari sonucta bu yola iki kisi cikiyoruz ya az az corba yaomak icin ya da kalan yemekleri koyup daha sonra isitmak icin kullancaktim. Bunun icin uygundur sanirim?canım boyu 12 - 13 cm cıvarlarında
cok tesekkur ederım canım amin inşallahAllah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. Hepsi birbirinden güzel
evet canım uygun bende o amaçla almıstım yakından daha da sırınler tavsye ederım al bnce :) artan yemeklerı kyup kaldırabılırız snra ısıtabılırız kolay olurTesekkur ederim canim. Ben onlari sonucta bu yola iki kisi cikiyoruz ya az az corba yaomak icin ya da kalan yemekleri koyup daha sonra isitmak icin kullancaktim. Bunun icin uygundur sanirim?
butterfly pasta takımımız aynıymış:) ben taa yıllar önce bu model ilk çıktığında almıştım, o zamandan beridir aynı takımın servis için ince uzun tabaklarını vs. de çıkarsınlar diye bekliyorum, inşallah bi gün çıkarırlar da kahvaltı servisi için kullanacağımız zaman uygun renkte tabak çanak arayışına girmeyiz:)
canımmm cok tesekkur ederımmm :)Her sayfasinda waowww dedim nasil zevkli nasil zarif nasil şık bi ceyizdir bu
Canim cok tesekkur ederim migrosta var fiyatları gayet uygun bak istersenCanim cok guzel yeni cicilerin. Karıstirma kabini nerden aldigini ogrenebilirmiyim benimde boyle bi kaba ihtiyacim var. Brabantianın gordum ama onunki cok pahalli
Alamutfak.com 20 cm ve 24 cmlik var orda canım istersen bakabilirsin benimkinin markası wmf dgl gorseli yoktu buna cok benzer diye bunu yukledim wmf alsmutfskts var amawmf'nin cromargan kasesini nereden aldın acaba? bi de bu hangi boyu?