Buzluğu aşağıda olan buzdolapları...

LiLithy

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
492
10
40
selam kızlar. buzdolabı almayı düşünüyorum. hani şu buzluğu aşağıda olan ürünleri kullanan varmı. yada bana kendi kullandıgınız ve memnun kaldığınız bi inox ürünü tavsiye edermisiniz. (inox arıyorum.)delikafadulden

selam kızlar. buzdolabı almayı düşünüyorum. hani şu buzluğu aşağıda olan ürünleri kullanan varmı. yada bana kendi kullandıgınız ve memnun kaldığınız bi inox ürünü tavsiye edermisiniz. (inox arıyorum.)delikafadulden

Ben bir yıldır kullanıyorum.
İlk günler yadırgamıştım ama ilerleyen zamanda bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.
Benimki Bosh ,sizin istediğiniz gibi inox .
Çok memnunum.Dolabın iç dizaynı güzel ,geniş ,kullanışlı.
Buzluğun alt tarafta oluşuda güzel, çünkü her zaman buzluk kullanılmıyor.
Severek kullandığım için rahatlıkla size tavsiye edebilirim.zemuszemus

benim buzdolabım da beyaz elektrolux kombi, alacağımız zaman eşime çok itiraz etmiştim boyum kısa üst rafları rahat kullanamam diye ama çok memnun kaldım aldığıma hiç pişman olmadım. kızkardeşim de benim tavsiyem ile buzdolabını kombi olarak yeniledi, bosch inox aldı çok memnun, parmak izi olmuyor. kesinlikle tavsiye ederim:lepi:

Cnm benimkide BOSCH vede ıNOX yani senin istediğin gibi.Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve çokkkkkkkkkkkk memnunum,tavsiye ederim cnm

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar. benimde müstakbel nişanlım bu buzdolaplarından istiyor ama ben kullanımını bilmediğim için pek emin değildim. teşekkürler.

benim buzdolabım da beyaz elektrolux kombi, alacağımız zaman eşime çok itiraz etmiştim boyum kısa üst rafları rahat kullanamam diye ama çok memnun kaldım aldığıma hiç pişman olmadım. kızkardeşim de benim tavsiyem ile buzdolabını kombi olarak yeniledi, bosch inox aldı çok memnun, parmak izi olmuyor. kesinlikle tavsiye ederim:lepi:

evet buda benim ablam oluyor kendisi bana tavsiye etmişti sağlolsun:lepi:
iyikide tavsiye etmiş hatta alırken son anda tekrar aradım ablamı memnunsun değilmi diye:hulya:

ben düzünü almıştım ya. benim boyum yetişmiyo denedim.inox aldım ben de siemnens

Canım benim BOSCH buzluğu alta olanlardan beş yıldır kullanıyorum çok memnunum buzluğu sık kullanmadığımiçin alta olması daha iyioldu tavsiye ederim çok güzel buyrunnnnnnnnn

Boyunuzun santimetresine göre değişir. Uzun boyluysanız buzluğu aşağıda olanlardan, kısa boyluysanız yukarıda olanlardan alın. Buzluğa eğilmek mi yukarı uzanmak mı daha zor olacaksa sizin için, onu alın .

X