- 28 Kasım 2010
- 116
- 89
- 98
- Konu Sahibi Cikolatali_turta
Yüzümde yıllardır çiller var. Geçmeleri için kimyasal peelingten lazere kadar her yolu denedim ama malesef hiçbiri kalıcı sonuç vermedi. 7-8 seans peeling yaptırdıktan sonra sonuç başlarda o kadar güzel oluyor ki pespembe parlak bebek gibi bir cilt. doktorlar bu taze cildin kalıcı olması için çok iyi korunması gerektiğini söylüyorlar ki benim kadar çok güneş kremi kullanan az vardır diye düşünüyorum. yaz kış asla 50 faktörlük kremimi yanımdan ayırmam, sürekli tazelerim.Hatta evdeyken bile nemlendirici niyetine hep güneş kremi kullanırım. En son peeling seanslarımı bitirdiğimden beri 1 yıl geçti ve sonuç yine hüsran. Bütün çiller yerlerine geri döndüler...
İnternette araştırıken buzlu terapi diye bir yöntem buldum bu kez. İstanbulda sadece bir kişi uyguluyor. O kadar emin konuşuyorlar ki hatta bugün ilk kez gidip görüştüm. Küçük bir alana test uyguladılar. Şimdi o alan kahverengi olmaya başladı. 1 hafta içinde kabuk tutup soyulacakmış. 15 gün sonra da gidip kaç seans sürecek test alanına bakıp karar verecek. En fazla 3 seansta %100 geçer dendi. Peeling sonuçlarına göre başta umutlanıp sonra hüsrana uğradıktan sonra açıkçası bundan da çok umutlanmamaya çalışıyorum ama bekleyip görmekte yarar var..
Aranızda hiç bu yöntemi uygulayıp olumlu sonuç alan, memnun olan var mı??
İnternette araştırıken buzlu terapi diye bir yöntem buldum bu kez. İstanbulda sadece bir kişi uyguluyor. O kadar emin konuşuyorlar ki hatta bugün ilk kez gidip görüştüm. Küçük bir alana test uyguladılar. Şimdi o alan kahverengi olmaya başladı. 1 hafta içinde kabuk tutup soyulacakmış. 15 gün sonra da gidip kaç seans sürecek test alanına bakıp karar verecek. En fazla 3 seansta %100 geçer dendi. Peeling sonuçlarına göre başta umutlanıp sonra hüsrana uğradıktan sonra açıkçası bundan da çok umutlanmamaya çalışıyorum ama bekleyip görmekte yarar var..
Aranızda hiç bu yöntemi uygulayıp olumlu sonuç alan, memnun olan var mı??
Son düzenleyen: Moderatör: