• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzlu terapi ile çil tedavisi

Cikolatali_turta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
116
89
98
Yüzümde yıllardır çiller var. Geçmeleri için kimyasal peelingten lazere kadar her yolu denedim ama malesef hiçbiri kalıcı sonuç vermedi. 7-8 seans peeling yaptırdıktan sonra sonuç başlarda o kadar güzel oluyor ki pespembe parlak bebek gibi bir cilt. doktorlar bu taze cildin kalıcı olması için çok iyi korunması gerektiğini söylüyorlar ki benim kadar çok güneş kremi kullanan az vardır diye düşünüyorum. yaz kış asla 50 faktörlük kremimi yanımdan ayırmam, sürekli tazelerim.Hatta evdeyken bile nemlendirici niyetine hep güneş kremi kullanırım. En son peeling seanslarımı bitirdiğimden beri 1 yıl geçti ve sonuç yine hüsran. Bütün çiller yerlerine geri döndüler...
İnternette araştırıken buzlu terapi diye bir yöntem buldum bu kez. İstanbulda sadece bir kişi uyguluyor. O kadar emin konuşuyorlar ki hatta bugün ilk kez gidip görüştüm. Küçük bir alana test uyguladılar. Şimdi o alan kahverengi olmaya başladı. 1 hafta içinde kabuk tutup soyulacakmış. 15 gün sonra da gidip kaç seans sürecek test alanına bakıp karar verecek. En fazla 3 seansta %100 geçer dendi. Peeling sonuçlarına göre başta umutlanıp sonra hüsrana uğradıktan sonra açıkçası bundan da çok umutlanmamaya çalışıyorum ama bekleyip görmekte yarar var..
Aranızda hiç bu yöntemi uygulayıp olumlu sonuç alan, memnun olan var mı??

Son düzenleyen: Moderatör:
gttinmi bnde gttim test uyguladılar 4 seansta btçekmiş 400 tl fyat verdiler gtcem bu ay senn yüzün geçtimi nasıl oldu ilk seansta testin haricinde

Yüzümde yıllardır çiller var. Geçmeleri için kimyasal peelingten lazere kadar her yolu denedim ama malesef hiçbiri kalıcı sonuç vermedi. 7-8 seans peeling yaptırdıktan sonra sonuç başlarda o kadar güzel oluyor ki pespembe parlak bebek gibi bir cilt. doktorlar bu taze cildin kalıcı olması için çok iyi korunması gerektiğini söylüyorlar ki benim kadar çok güneş kremi kullanan az vardır diye düşünüyorum. yaz kış asla 50 faktörlük kremimi yanımdan ayırmam, sürekli tazelerim.Hatta evdeyken bile nemlendirici niyetine hep güneş kremi kullanırım. En son peeling seanslarımı bitirdiğimden beri 1 yıl geçti ve sonuç yine hüsran. Bütün çiller yerlerine geri döndüler...
İnternette araştırıken buzlu terapi diye bir yöntem buldum bu kez. İstanbulda sadece bir kişi uyguluyor. O kadar emin konuşuyorlar ki hatta bugün ilk kez gidip görüştüm. Küçük bir alana test uyguladılar. Şimdi o alan kahverengi olmaya başladı. 1 hafta içinde kabuk tutup soyulacakmış. 15 gün sonra da gidip kaç seans sürecek test alanına bakıp karar verecek. En fazla 3 seansta %100 geçer dendi. Peeling sonuçlarına göre başta umutlanıp sonra hüsrana uğradıktan sonra açıkçası bundan da çok umutlanmamaya çalışıyorum ama bekleyip görmekte yarar var..
Aranızda hiç bu yöntemi uygulayıp olumlu sonuç alan, memnun olan var mı??

merhaba, özel mesaj atamıyorum malesef.. umarım burdan ulaşırsınız, ben de çillerimden dolayı 2 hafta önce deneme yaptırdım küçük bir bölgeye. lekeler gitti ama yüzümün tamamına yaptırmaktan korkuyorum, kısa sürede geçiyor fakat acaba yan etkisi var mıdır ilerleyen zamanlarda başka sorunlara yol açar mı, çabuk kırışması vb. gibi. Siz yaptırdınız mı acaba merak ediyorum nasıl bir sonuç aldınız ve memnun musunuz? tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim, teşekkürler.

Bende de var. Bildiğim kadarıyla alt deriden geliyorlar ve yüzeysel bir tedavisi yok, tek çare sevmeye çalışmak. Artık canımı sıkmıyorlar.

Ben bu tedaviye basladim. Ankara'dan Istanbul'a giderek once yuzumun kucuk bolgesine test yapti Suna Hanim. 100 tl karsiliginda. Sonra 2 ay sonra gittigimde test sonucunun olumlu oldugunu yuzumun bir bolumundeki gunes lekelerinin gececegini soyledi. 3000 tl istedi. Tabi onden oduyorsun, taksit ya da sonradan odeme yok. Oyle soyledi.Ucret yuksek geldi ;ama gececek diye odemesini yaptim. Keske sozlesme imzalasaydim. Islem yapildi yuzumun yarisi yanik sekilde zar zor Ankara'ya dondum..15 gun sonra kabuklar dokuldu pembe deri tertemiz geldi. Tam duzeldi derken 2 ay sonra yine lekeler cikti ,hemde daha koyu sekilde. Sonra yine gittik Istanbul'a . Tabi her gidisimiz yol parasi , harcadigimiz ciddi masraf oluyordu o da ayri konu.
2.kez yapildi. Sonuc ayni ,yine leke cikti.3.kez gittik , yine yapildi ve sonrasi leke cikti. 4. Kez yine gittik yapildi ve Suna Hanim 4. Kez yaparken dediki: "artik islem yapa yapa deri inceliyor , bir daha tekrarlarsa yapmayiz". Ucret iadesinini yapip yapmayacagini sordugumda ,yapacagini soyledi. Araya yaz girdigi icin ,sonraki sene Ekim ayina kaldi kontrol. Bu arada yuzumde yine lekeler cikti tabi.
Tedavi Ekimden Nisan basina kadar yapiliyor. Bahar ve yaz donemi gunes ciktigindan hic islem yapilmiyor.
Kontrole yuzumde lekelerle gittigimde sasirdi ve cildimin farkli oldugunu soyledi.
Yeniden yapmak istedi. Bende 4 kez yapildi(testle birlikte 5), sonuc vermedigini artik yuzumun inceldigini ,ucret iadesini istedigimi soyledim . Ilk gittigimde lekelerin fazla oldugunu su an azaldigini falan soyledi. Her donemin fotografi vardi ,gosterdim, ikna olmadi. Hicbir farklilik yoktu ilk gittigim zamandan oysa. Sadece kis ayina girdigim icin belki cok az ton acildi lekeler. Ama herkesin gordugunde kesinlikle fark olmadigini soyleyebilecegi kadar netti lekeler.
Laf kalabaligi yaparak zar zor odedigim ucretin yarisini vermeyi kabul etti.
Odemeyi de 1 ay sonra anca yapti hesabima 3 kez aradigim halde.
Adi duyulmus, kendine guvenen ve yaptigi iste tek olan insan ( kesinlikle isine saygi duyarim.yaklasimi cok iyi), eger basarili olamiyorsa bence ucretin tamaminin iadesini de yapmasi gerekirdi. Aldigi para ciddi bir rakamdi. Ustelik bizden dolar olarak almasina ragmen tl olarak iade etti ( O da ayri bir konu).
Yani kimse kolay kazanmiyor. Biz zor sartlarda gidiyoruz ;ancak 5 dk da kac bin kazaniyor kendisi.
Ben kesinlikle onermiyorum.
Eger inanip gitmek isteyen olursa ya da farkli tedaviye karar veren olursa da kesinlikle iyi bir sozlesme imzalasin. Gececeginin garantisini veren , gecmezse ucret iadesinin tamaminin alabilecegi bir sozlesme olsun.
Ben de hic olumsuz yorum gormedigim icin basladim; ancak sonu husran ve harcagim onca paraya oldu.
Psikolojik boyutu da farkli tabi... o lekeli halde ise bile gidemeyip senelik izin alip evde oturdum.
Hepinize gecmis olsun diyorum.

Back