Lazer Epilasyon Buzlu lazerin yanık izi nasıl geçer?

Dryildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
1
0
1
25
Öncelikle herkese merhaba.18 yaşındayım ve 1 yılı aşkın Bi süredir yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum. Özel hastanede başlamış sonuç alamayınca buzlu lazer yapan Bi güzellik merkezine devam etmiştim. Lazerden önce yüzümde hiç sivilce ve siyah nokta yoktu (burun bölgesi hariç) fakat lazer başladığımdan beridir yüzüm aşşşırı derecede sivilcelendi ve sivilceler hiç normal değil deri altı sivilceleri tarzında kocaman kocaman çıkıyor bununla kalsa iyi yanaklarında siyah siyah karartılar oluşmaya başladı sanki bronzer sürmüşğm de onu dağıtamamışım gibi internettrn biraz baktım sanırım yüzüm yanmış sizce ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin daha üniversiteye yeni başladım yüzüm berbat halde hiç kendime güvenim kalmadı kimsenin yüzüne bakamıyorum saçlarımı toplayamıyorum bile

Bir dermatologa gorunun size uygun ilaclari verirler kullanirsiniz burdan verilecek tavsiyelerle yanlis tedavi uygulama ihtimaliniz var. Ne kadar erken giderseniz yanik durumunda o kadar iyi sonuc aliniyormus. Umarim hicbir iz kalmadan gecer tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…